ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η FIFA για Εσιέν και Παναθηναϊκό

Τεράστια αίσθηση προκάλεσε η μεταγραφή του Μίκαελ Εσιέν στον Παναθηναϊκό, με την FIFA να κάνει εκτενή αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Η FIFA για Εσιέν και Παναθηναϊκό

Η FIFA στο κείμενο που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα της, κάνει αναφορά στην ποδοσφαιρική καριέρα και τους τίτλους που έχει κατακτήσει ο «Μιχαλάκης».

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Ο πρώην παίκτης της Τσέλσι Μικαέλ Εσιέν έχει υπογράφει για τον Παναθηναϊκό αφήνοντας τη Μίλαν. Ο 32χρονος είχε μείνει ελεύθερος μετά από 18 μήνες στο Σαν Σίρο και δέχτηκε γρήγορα πρόταση από την ομάδα που τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ελληνικού πρωταθλήματος. Το κλαμπ ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια.

Ο διεθνής με την Γκάνα κατέκτησε δύο φορές την Πρέμιερ Λιγκ και τέσσερις το Κύπελλο Αγγλίας στα εννιά χρόνια της θητείας του στην Τσέλσι. Παράλληλα για μία σεζόν έπαιξε ως δανεικός στη Ρεάλ Μαδρίτης όπου συνεργάστηκε ξανά με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.976 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Εσιέν εντάχθηκε στην Τσέλσι το 2005 αφού είχε κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Γαλλίας, ενώ η θητεία του στην Μίλαν διακόπηκε λόγω ενός τραυματισμού ο οποίος τον περιόρισε στις 22 εμφανίσεις».

esien

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.