ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σίβοκ ο… εκλεκτός

Ο Τόμας Σίβοκ αποτελεί την πρώτη επιλογή και προτεραιότητα του Παναθηναϊκού για τη θέση του κεντρικού αμυντικού. Στο… βάθος Σπάχιτς και Σιανί.

Σίβοκ ο… εκλεκτός

Μετά από συζητήσεις που έγιναν ανάμεσα σε Βόκολο, Φύσσα και Αναστασίου, αποφασίστηκε πως ο Τόμας Σίβοκ ταιριάζει απολύτως στο προφίλ του ποδοσφαιριστή που θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, με τον Παναθηναϊκό να προκρίνει την περίπτωσή του, χωρίς ωστόσο να αποκλείει και τους άλλους που βρίσκονται στη λίστα.

Όπως είχατε ενημερωθεί πρώτοι από το panathinaikos24.gr, ο Τσέχος άσος  δεν αποτελεί εύκολη περίπτωση, καθώς έμεινε ναι μεν ελεύθερος από τη Μπεσίκτας, αλλά παραμονεύουν αρκετές ομάδες, οι οποίες ενδεχομένως να έχουν και πιο βαρύ πορτοφόλι από αυτό του Παναθηναϊκού, ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αμείβεται πολύ καλά… (περίπου 1 εκ το χρόνο) και όπως γίνεται αντιληπτό, οι «πράσινοι» θα πρέπει να δώσουν μάχη για να κερδίσουν την υπογραφή του, έχοντας όμως αρκετές ελπίδες, καθώς το «πράσινο» πρότζεκτ (μετά και την υπογραφή Εσιέν), μόνο ενδιαφέρον μπορεί να έχει.

Σπάχιτς και Σιανί στη λίστα

Ο σκληροτράχηλος Βόσνιος Εμίρ Σπάχιτς βρίσκεται και αυτός στη λίστα, ωστόσο η ηλικία του (είναι 34) προβληματίζει και αντιτίθεται στις δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου στη Συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Ατρόμητο, όπου επί της ουσίας «φωτογράφισε» το προφίλ του αμυντικού που θέλει, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» ψάχνουν την… κολώνα για τα επόμενα 2-3 χρόνια.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 25.974 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εκτός του Σπάχιτς, στην τρίτη θέση της λίστας βρίσκεται και ο Σιανί ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Λάτσιο, με το «τριφύλλι» να εξετάζει την περίπτωσή του, ενώ κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για επίσημη πρόταση του Παναθηναϊκού προς τον 31χρονο Γάλλο, με τις απολαβές να αγγίζουν τις 450.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.