ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προτάθηκε ο Ανχελέρι

Ακόμας ένας κεντρικός αμυντικός έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό και αυτός σύμφωνα με την «Ole», είναι ο Μάρκος Ανχελέρι.

Προτάθηκε ο Ανχελέρι

Ο 32χρονος Αργεντίνος έχει προταθεί στο τριφύλλι και βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και όπως αναφέρει η «Ole», το μέλλον του θα μπορούσε να είναι στην Ελλάδα.

Ο Ανχελέρι αγωνίζεται στην Μάλαγα από το 2013 και μετράει 45 συμμετοχές. Η ισπανική ομάδα λογικά ζητάει ένα ποσό για να αφήσει τον παίκτη ελεύθερο και για αυτό η περίπτωση του δεν φαίνεται πως συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Ο 32χρονος στόπερ ξεκίνησε την καριέρα του από την Εστουδιάντες, ενώ αγωνίστηκε και στην Σάντερλαντ πριν πάει στην Ισπανία και την Μάλαγα. Παράλληλα είναι και 4 φορές διεθνής με την Αργεντινή.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.855 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.