ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προχωράει για Σάντσεθ

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού παλεύουν την περίπτωση του Σέρχιο Σάντσεθ και μέχρι το τέλος της εβδομάδας το θέμα θα έχει κλείσει.

Προχωράει για Σάντσεθ

Μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχουν συνεχείς επαφές το τελευταίο δεκαήμερο και οι «πράσινοι» έχουν ρίξει όλο το βάρος στην περίπτωση του Ισπανού αμυντικού.

Για τον Σάντσεθ τα δεδομένα έχουν αλλάξει το τελευταίο διάστημα, καθώς η Εσπανιόλ δεν μπορεί να δώσει τα χρήματα για να αποκτήσει τον παίκτη και οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι αποσύρθηκε. Την ίδια στιγμή η Μπεσίκτας έχει καταθέσει πρόταση, η οποία όμως καλύτερη από το τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός ελπίζει το θέμα να έχει κλείσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ώστε ο παίκτης να έρθει στην Αθήνα, να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει και να μπει κατευθείαν στην προετοιμασία της ομάδας. Τη στιγμή που μιλάμε ο Σάντσεθ είναι το φαβορί για να καλύψει τη μια θέση στα στόπερ και να ανεβάσει ποιοτικά τη γραμμή των μετόπισθεν.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.829 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.