ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πλησιάζει ο Σάντσεθ

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Σέρχιο Σάντσεθ βρίσκεται πλέον ο Παναθηναϊκός και η μεταγραφή ίσως να έχει ολοκληρωθεί μέχρι αύριο.

Πλησιάζει ο Σάντσεθ

Ο Ισπανός αμυντικός είναι έτοιμος να πει το «ναι» στον Παναθηναϊκό και να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ υπάρχουν πιθανότητες η συμφωνία να έχει ολοκληρωθεί μέχρι αύριο, καθώς την Πέμπτη υπήρξαν προχωρημένες συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Οι «πράσινοι» προσφέρουν στον Σάντσεθ τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες απολαβές που θα φτάσουν μαζί με τα μπόνους τις 750 χιλιάδες και όλα δείχνουν πως εκείνος θα είναι ο στόπερ που θα καλύψει το κενό του Γκόρντον Σίλντενφελντ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.