ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εποχή… Σάντσεθ

Μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό, βρίσκεται ο Σέρχιο Σάντσεθ, ο οποίος αναμένεται να πει το ναι… και να βρεθεί άμεσα στην Αθήνα, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Εποχή… Σάντσεθ

Ο Παναθηναϊκός έχει προτείνει τετραετές συμβόλαιο στον Ισπανό μπακ, με απολαβές που αγγίζουν τις 850.000 ετησίως, ποσό καθόλου μικρό, με το «τριφύλλι» να κάνει την υπέρβαση και στον αμυντικό.

Ο Σάντσεθ έχει στα χέρια του προτάσεις από την Τουρκία (Μπεσίκτας), αλλά και από τη Ρωσία, ωστόσο η πρόταση του Παναθηναϊκού είναι η καλύτερη από αυτές που έχει στα χέρια του, αφού τόσο ο ίδιος, όσο και η γυναίκα του, φαίνεται να προτιμούν… Ελλάδα.

«Έλα να γίνεις ηγέτης…»

Όπως αναφέρει η «Πράσινη», οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού εκτός της πολύ καλής οικονομικής πρότασης που του έκαναν, έπεισαν τον Ισπανό, να βρίσκεται στο… τσακ να πει το ναι, μιλώντας του για τη Λεωφόρο, τον κόσμο της ομάδας και το κλίμα που επικρατεί στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.907 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα αναφέρει το μήνυμα των «πράσινων», για να πείσουν τον Σάντσεθ να πει το ναι: «Θα πάθεις πλάκα με τον κόσμο μας, σε θέλουμε για ηγέτη!».

Ο Σάντσεθ από την Ίμπιζα που βρίσκεται μαζί με τη σύζυγό του για διακοπές, θα μιλήσει σήμερα με τον μάνατζέρ του και θα λάβει όπως όλα δείχνουν την τελική του απόφαση, η οποία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι θετική με τον Ισπανό να ντύνεται στα πράσινα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.