ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πράσινος» ο Σάντσεθ!

Ένα βήμα πριν την συμφωνία με τον Σέρχιο Σάντσεθ είναι ο Παναθηναϊκός, που έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ισπανό αμυντικό. Λεπτομέρειες και η ανακοίνωση απομένουν, ώστε να αποτελέσει την 5η μεταγραφή της ομάδας.

«Πράσινος» ο Σάντσεθ!

Οι επαφές με την πλευρά του Ισπανού στόπερ συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββάτου και όλα δείχνουν πως ο Σέρχιο Σάντσεθ θα αποτελέσει την πέμπτη μεταγραφή της ομάδας.

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και το μόνο που απομένει, είναι η διευθέτηση κάποιων λεπτομερειών, ώστε να «πέσουν» και οι υπογραφές.

Παράλληλα, από τον Παναθηναϊκό υπάρχει αισιοδοξία για το deal με τον Ισπανό και όπως τονίζουν, η υπόθεση θα κλείσει θετικά τις επόμενες ώρες.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.956 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.