ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα είπαν Βόκολος-Σάντσεθ

Ο Λεωνίδας Βόκολος βρίσκεται στη Βαρκελώνη, όπου χθες συνάντησε τον Σέρχιο Σάντσεθ, προσπαθώντας να τον πείσει να πει το ναι, στην πρόταση του Παναθηναϊκού. Σήμερα οι εξελίξεις.

Τα είπαν Βόκολος-Σάντσεθ

Οι «πράσινοι» κάνουν τα πάντα για να αποσπάσουν την υπογραφή του Ισπανού αμυντικού, ο οποίος τα τελευταία 24ωρα, επηρεασμένος από όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας, φαινόταν διστακτικός, παρά το γεγονός, πως μέχρι και την προηγούμενη Παρασκευή, οι δύο πλευρές βρίσκονταν μια ανάσα από τη συμφωνία.

Όπως αναφέρει η «Πράσινη», ο Τάκης Φύσσας πήρε τηλέφωνο τον Σάντσεθ, τονίζοντας του πως θα μεταβεί στην Ισπανία άνθρωπος της ομάδας (εν προκειμένω ο τεχνικός διευθυντής, Λεωνίδας Βόκολος), ούτως ώστε να τον δει από κοντά, γεγονός που… ξάφνιασε ευχάριστα τον 29χρονο άσο.

Ως εκ τούτου ο Λεωνίδας Βόκολος μαζί με τον Τάκη Φύσσα, ταξίδεψαν στην Καταλονία, συνάντησαν χθες το βράδυ τον Σάντσεθ, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως το κλίμα ναι μεν έχει αντιστραφεί, ωστόσο γίνονται τιτάνιες προσπάθειες από πλευράς «τριφυλλιού», να πειστεί ο Σάντσεθ, αλλά και να «διασφαλιστεί» οικονομικά.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.838 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Σάντσεθ ζήτησε εγγυήσεις όσον αφορά την αμοιβή του (να καταβληθούν τα χρήματα σε ξένη τράπεζα, κάτι το οποίο γίνεται σε πολλές μεταγραφές, αν όχι στις περισσότερες).

Πλέον αναμένεται η αντίδραση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν αποκλείεται να ζητήσει κι’ άλλο χρόνο, κάτι που δεν βολεύει τον Παναθηναϊκό. Οι όποιες εξελίξεις, θετικές η αρνητικές, θα υπάρξουν σήμερα, με τις πιθανότητες να είναι στο 50-50.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.