ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θετικός ο Σάντσεθ, απαντάει σε δύο μέρες

Ο Σέρχιο Σάντσεθ δεσμεύτηκε να απαντήσει εντός δύο ημερών στην πρόταση του Παναθηναϊκού, με τους Βόκολο και Φύσσα να αιφνιδιάζουν… θετικά τον Ισπανό άσο, στη χθεσινοβραδυνή τους συνάντηση και πλέον το σκέφτεται σοβαρά.

Θετικός ο Σάντσεθ, απαντάει σε δύο μέρες

Όπως ενημερωθήκατε και νωρίτερα, οι Λεωνίδας Βόκολος και Τάκης Φύσσας βρέθηκαν στη Βαρκελώνη χθες το βράδυ, όπου συνάντησαν και συνομίλησαν για αρκετές ώρες με τον Σέρχιο Σάντσεθ, προσπαθώντας να τον πείσουν να πει το πολυπόθητο «ναι», στην πρόταση του Παναθηναϊκού.

Ο παίκτης αρχικά είχε συμφωνήσει με το «τριφύλλι», ωστόσο μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στη χώρα μας και μετά από συζητήσεις που είχε με ανθρώπους του στενού του οικογενειακού του περιβάλλοντος, φάνηκε διστακτικός στο να έρθει στην Ελλάδα, με το deal να έμοιαζε να… «χαλάει».

Ωστόσο υπήρξε μεταστροφή του κλίματος, όταν μετά από τηλεφωνική συνομιλία που είχε χθες ο ποδοσφαιριστής με τον Τάκη Φύσσα, μεταφέροντας του, πως θα μεταβούν στη Βαρκελώνη οι δύο άνθρωποι του Παναθηναϊκού, μόνο και μόνο για να του μιλήσουν, κάτι που αιφνιδίασε θετικά τον Ισπανό.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.811 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι δύο άνδρες (Βόκολος-Φύσσας), εξήγησαν τα πάντα στον Σάντσεθ, μιλώντας τη γλώσσα της αλήθειας, χωρίς να κρυφτού πίσω από το δάκτυλό τους, παραδεχόμενοι την δύσκολη συγκυρία της χώρας, ωστόσο του τόνισαν με τον πλέον σαφή τρόπο, πως ο Παναθηναϊκός πατάει σε στέρεες βάσεις και δίνει όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις και τη σιγουριά στον ποδοσφαιριστή.

Μετά και από αυτά τα επιχειρήματα, ο παίκτης αιφνιδιάστηκε θετικά ακόμα περισσότερο… βλέποντας το ζήλο και τη ζέση των ανθρώπων του «τριφυλλιού» να τον κάνουν δικό τους, ενώ του έκανε κλικ… το γεγονός πως οι Βόκολος και Φύσσας ταξίδεψαν με διαφορετικές πτήσεις για να μπορέσουν να βρεθούν κοντά του και να μιλήσουν μαζί του, στη Βαρκελώνη, ενώ και ο ίδιος ο Σάντσεθ μπήκε στο αεροπλάνο από τη Μάλαγα για τη Βαρκελώνη, προκειμένου να κάνει τη συνάντηση, γεγονός που αποδεικνύει, πως το τηλεφώνημα του Φύσσα, ήταν καθοριστικό.

Πλέον το κλίμα έχει αντιστραφεί, προς το θετικό, με τον παίκτη να δεσμεύεται να δώσει την οριστική του απάντηση εντός δύο ημερών, με τον Σάντσεθ να το σκέφτεται εκ νέου, με τις πιθανότητες να πει το ναι, να είναι περισσότερες μετά και από αυτή την εξέλιξη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.