ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αινιγματική φωτογραφία από την Ελίζαμπεθ Ρέγιες (pic)

Η σύζυγος του Σέρχιο Σάντσεθ, Ελίζαμπεθ Ρέγιες σε φωτογραφία της στο instagram, κάνει λόγο για νέες αποφάσεις και περιπέτειες.

Αινιγματική φωτογραφία από την Ελίζαμπεθ Ρέγιες (pic)

Οι Λεωνίδας Βόκολος και Τάκης Φύσσας ταξίδεψαν στην Βαρκελώνη για να μιλήσουν με τον Σέρχιο Σάντσεθ και να τον πείσουν να έρθει στην Ελλάδα και ο παίκτης αναμένεται να πάρει την απόφαση του μέχρι αύριο. Την ίδια στιγμή η σύζυγος του, στέλνει το μήνυμα για το μέλλον της ίδιας και του Ισπανού αμυντικού.

Η Ελίζαμπεθ Ρέγιες ανέβασε φωτογραφία στο instragram, μαζί με τον σύζυγο της και από κάτω έγραψε: «Νέες αποφάσεις, μια νέα περιπέτεια, αλλά πάντα μαζί σου. Όπου κι αν πας, εγώ θα είμαι πάντα μαζί σου».

Nuevas decisiones,una nueva aventura….pero siempre a tu lado, porque allí donde tu vayas siempre estaré yo…❤️ @sergiosanchez_21

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.963 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Elisabeth Reyes (@elisabethreyes_) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.