ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δύναμη, επαφές και καλή σέντρα

Ο Παναθηναϊκός επέλεξε τον Γιενς Βέμερ για τη θέση του δεξιού μπακ και ο Γερμανός στις πρώτες του εικόνες αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις. Αποστολή στο Όστερμπεεκ: Βασίλης Μοιρώτσος.

Δύναμη, επαφές και καλή σέντρα

Είναι φυσιολογικό σε μια προετοιμασία να έχεις τα μάτια σου στραμμένα στα νέα πρόσωπα. Στο… άγνωστο που περιμένεις μέρα με τη μέρα να σου δείξει αν αξίζει τα λεφτά του ή αν το… report δεν ήταν το αναμενόμενο. Για τον Γιενς Βέμερ καταλαβαίνεις από τις πρώτες του επαφές με τη μπάλα πως έχει να δείξει, αλλά κυρίως να δώσει πράγματα.

Και το σημαντικότερο που φάνηκε από την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου στο Οστερμπεεκ της Ολλανδίας είναι πως ο Γερμανός έχει καλή σέντρα, στοιχείο απαραίτητο για έναν μπακ. Στην άσκηση ανάπτυξης που έκανε η ομάδα, στην οποία η μπάλα ξεκινούσε από τους κεντρικούς αμυντικούς, περνούσε από τον αμυντικό χαφ, το ακραίο μπακ και τον επιθετικό, πριν καταλήξει ξανά στον μπακ (τριγωνάκι) προκειμένου να σεντράρει, οι περισσότερες σέντρες του Βέμερ ήταν εντυπωσιακές.

Όπως εντυπωσιακή είναι και η δύναμη με την οποία πηγαίνει στη φάση ο Γερμανός. Σ’ αυτές τις πρώτες του μέρες ο Βέμερ δείχνει πως ο Παναθηναϊκός έκανε πολύ καλή επιλογή στην περίπτωσή του και αρχίζουν να μας λύνονται σιγά σιγά οι απορίες για το γεγονός πως άφησε την περίπτωση του Λιζόν προκειμένου να προχωρήσει αυτή του Γερμανού. Ήταν άλλωστε μια θέση στην οποία οι «πράσινοι» δεν είχαν πολλά περιθώρια… λάθους.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.913 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.