ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το πρώτο δυνατό τεστ με Μπριζ

Ο Παναθηναϊκός θα δώσει σήμερα το πρώτο δυνατό τεστ επί ολλανδικού εδάφους, με αντίπαλο την Κλαμπ Μπριζ (19:00, Novasports2, panathinaikos24). Αποστολή στο Όστερμπεεκ, Βασίλης Μοιρώτσος.

Το πρώτο δυνατό τεστ με Μπριζ

Οι «πράσινοι» επικράτησαν άνετα στο πρώτο φιλικό τεστ με 10-0 της Άρνεμ, αλλά το παιχνίδι με την Μπριζ έχει αρκετές διαφορές, αρχικά σε επίπεδο δυναμικότητας.

Η Μπριζ που μάλιστα είναι στους πιθανούς αντιπάλους του Παναθηναϊκού, στον τρίτο προκριματικό γύρο, έχασε το πρωτάθλημα στην χώρα της στα πλέι οφ, αλλά κατάφερε να κερδίσει την έξοδο στην Ευρώπη, ενώ κατέκτησε και το εγχώριο Κύπελλο.

Επίσης οι Βέλγοι έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες την προετοιμασία τους και το φιλικό απέναντι στο «τριφύλλι» θα είναι το τέταρτο, καθώς υπάρχει και το Σούπερ Καπ στο Βέλγιο, που γίνεται στις 15 του μηνός.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.706 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στα τρία προηγούμενα φιλικά η Μπριζ σημείωσε δύο νίκες απέναντι σε Χάιστ (10-0) και Τορούτ (5-0), αλλά ηττήθηκε με 0-1 από την Ρόζελαρ. Ο Παναθηναϊκός λοιπόν θα δώσει σήμερα το πρώτο του δυνατό φιλικό τεστ και ο Γιάννης Αναστασίου θα έχει την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα σοβαρά συμπεράσματα, αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα.

Ο Μίκαελ Εσιέν δεν θα αγωνιστεί ούτε σήμερα, όπως και οι Στιλ, Κλωναρίδης με τον πρώτο να ακολουθεί εχθές το πρόγραμμα του και τον δεύτερο να συνεχίζει την θεραπεία. Αμφίβολος και ο Νάνο που στη τελευταία προπόνηση έκανε ατομικό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.