ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βασίλης Μοιρώτσος

Ο νέος είναι… ωραίος

Ο Βασίλης Μοιρώτσος γράφει απ’ το Όστερμπεεκ της Ολλανδίας, για τον Βασίλη Αγγελόπουλο, που συνεχίζει την εξαιρετική παράδοση της τελευταίας τριετίας για τα παιδιά από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού.

Ο νέος είναι… ωραίος

Όταν σου δίνεται η ευκαιρία να δεις από κοντά προπονήσεις μιας ομάδας, είναι λογικό το μάτι σου να πηγαίνει στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Να δεις τι ψάρια πιάνουν, να διαπιστώσεις αν έκαναν καλή δουλειά οι άνθρωποι της ομάδας με την επιλογή τους. Το άγνωστο πάντα προσελκύει άλλωστε. Άγνωστος θεωρείται για πολλούς από εμάς και ο Βασίλης Αγγελόπουλος. Ο μόλις 18 χρονών μέσος, ο οποίος πραγματοποιεί την πρώτη του προετοιμασία με την ανδρική ομάδα του Παναθηναϊκού. Και μέχρι τώρα είναι εντυπωσιακός.

Οι «πράσινοι» τον απέκτησαν πριν από 4 χρόνια από τον Απόλλωνα, εκεί που έπαιζε ως «δεκάρι». Στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού τον χρησιμοποίησαν αμυντικό μέσο και το ίδιο συνεχίζει να κάνει και ο Γιάννης Αναστασίου, βλέποντας στον Αγγελόπουλο ένα χαφ που ξέρει μπάλα, έχει τεχνική κατάρτιση, έχει πνευμόνια και μπορεί να ανταπεξέλθει σε υψηλό επίπεδο. Τα δείγματα στις προπονήσεις ήταν άκρως θετικά και ενθαρρυντικά. Και τα 25 λεπτά συμμετοχής του με την Μπριζ μας βεβαίωσαν για όσα καλά βλέπουμε αυτές τις μέρες: ο μικρός έχει όλα τα προσόντα για να φτάσει ψηλά.

Ποδοσφαιριστής που ξέρει μπάλα, που ακούει όσα έχουν να του πουν και οι προπονητές του, αλλά και οι συμπαίκτες του. Παίζει έχοντας το κεφάλι ψηλά, ψάχνει να βρει την πάσα που θα δημιουργήσει πρόβλημα στην αντίπαλη άμυνα, τρέχει όπου χρειάζεται και όταν χρειάζεται, έχει εξαιρετική αντίληψη του χώρου. Δύο φορές κόντρα στην Μπριζ ήταν αυτός που με τάκλιν σταμάτησε αντεπίθεση των Βέλγων, οι οποίοι έβγαιναν με παίκτη παραπάνω στην κόντρα επίθεση.

Ο Παναθηναϊκός του Τερίμ μας τελείωσε
Ο Παναθηναϊκός του Τερίμ μας τελείωσε 4.218 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πιο σημαντικό όλων είναι πως παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Αγγελόπουλος δείχνει απίστευτη ωριμότητα και δεν κρύβεται. Τρέχει για να πάρει την πρώτη πάσα από την άμυνα, βάζει τα πόδια του στη φωτιά, έχει τσαγανό. Είναι αυτό που λέμε «δεν κρύβεται». Ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει την τελευταία τριετία πως δουλεύει σωστά με τους νεαρούς, έχει τα μάτια του ορθάνοιχτα στην ακαδημία του και δεν είναι τυχαίο πως εννιά ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο Όστερμπεεκ προέρχονται από τα «σπλάχνα» της ομάδας. Ο Αγγελόπουλος μπορεί στην ποδοσφαιρική σεζόν που ξημερώνει να αποτελέσει ένα ακόμα άξιο τέκνο αυτής της προσπάθειας.

Βασίλης Μοιρώτσος
Βασίλης Μοιρώτσος Ο Βασίλης Μοιρώτσος είναι γεννημένος στις 12 Σεπτεμβρίου 1984 και είναι αθλητικός συντάκτης. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα το 2004 ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Παρέμεινε εκεί για 12 χρόνια, κάνοντας δεκάδες περιγραφές ελληνικών και ευρωπαϊκών αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ, ενώ πέρασε απ’ όλες τις ραδιοφωνικές «ζώνες» του σταθμού. Από το 2006 έως και το 2016 ήταν συντάκτης της εφημερίδας Sportday, καλύπτοντας ρεπορτάζ Α’ Εθνικής για 8 χρόνια, ενώ από το 2014 ανέλαβε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Ακολούθησε η εφημερίδα Sportime από τον Σεπτέμβριο του 2017 έως και τον Μάιο του 2018. Σήμερα είναι αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας Sportal.gr και μέλος της αθλητικής συντακτικής ομάδας της εφημερίδας «Τα Νέα». Αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.