ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το ντόμινο τον στέλνει στο κέντρο

Με Εσιέν ανέτοιμο και Ταυλαρίδη-Σάντσεθ μπακ, ο Γιώργος Κουτρουμπής θα θυμηθεί μέρες άνοιξης!

Το ντόμινο τον στέλνει στο κέντρο

Με Εσιέν ανέτοιμο και Σάντσεθ να ντεμπουτάρει σύντομα στο κέντρο της άμυνας ο Γιώργος Κουτρουμπής «εξοβελίζεται» στα χαφ. Ο Γιάννης Αναστασίου δούλεψε το 4-4-2-2 στα φιλικά αλλά όταν τα πράγματα «σοβαρέψουν» οι αγώνες δεν θ’ αντιμετωπιστούν με λογική «πάμε να τους πατήσουμε, επιβάλλοντας το ρυθμό μας».

Αυτά μπορεί να περνάνε στις ομάδες της Super League αλλά σε τοπ επίπεδο εκεί που ο αντίπαλος με 3-4 μπαλιές μπορεί να είναι στην περιοχή σου, απαιτείται προσεκτική διαχείριση, ιδίως όταν διακυβεύονται 3.000.000 ευρώ.

Ο κόουτς φυσιολογικά θέλει να συνεχίσει όπως τέλειωσε τη σεζόν πέρσι, με τον ικανό αμυντικό να «κάνει παπάδες» στον άξονα και μαζί με τον Νίνη ν’ αποτελούν τους κορυφαίους του κλαμπ στην extra season. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ μαζί με Ζέκα, Λαγό συνθέτει αξιοπρεπή τριπλέτα που μπορεί να δώσει στην ομάδα αμυντική ασφάλεια, κλεψίματα και καλύτερη ισορροπία.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 23.455 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.