ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρόκριση 7 εκατομμυρίων ευρώ!

Μεγάλη η οικονομική «ανάσα» για τον Παναθηναϊκό σε περίπτωση που προκριθεί κόντρα στην Μπριζ.

Πρόκριση 7 εκατομμυρίων ευρώ!

Οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους μια τεράστια ευκαιρία, καθώς με τη νέα πολιτική της ΟΥΕΦΑ, η οποία έχει προχωρήσει σε μεγάλες αυξήσεις των μπόνους, το μίνιμουμ εξασφαλισμένο ποσό σε περίπτωση πρόκρισης είναι 7 εκατομμύρια ευρώ!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «GoalNews», για την συμμετοχή του στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ο ΠΑΟ θα λάβει 3, αντί για 2,1, εκατομμύρια, ενώ άλλα 2,4, από 1,3, θα πάρει αν αποκλειστεί και πάει απευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα.

Αν, το «τριφύλλι» προκριθεί στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, τότε το ποσό φτάνει στα ύψη και το οικονομικό πρόβλημα λύνεται!

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.303 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός πάει στο Europa League, εκτός από τα παραπάνω ποσά, το πιο μικρό ποσό από το market pool είναι κοντά στο 1,5 εκατομμύριο.

Με 300.000 ευρώ επιβραβεύεται η κάθε νίκη και με 150.000 η κάθε ισοπαλία, ενώ αν ο Παναθηναϊκός περάσει στην επόμενη φάση του Europa League, θα λάβει επιπλέον 600.000 ως πρώτος ή 400.000 ως δεύτερος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.