ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Γιαννακόπουλος στον Παναθηναϊκό

Τον Νίκο Γιαννακόπουλο, από τον Πανιώνιο, απέκτησε ο Παναθηναϊκός, για τη θέση του τερματοφύλακα. Οι ανακοινώσεις μετά το πρώτο ματς με τη Μπριζ.

Ο Γιαννακόπουλος στον Παναθηναϊκό

Εδώ και λίγα 24ωρα, είχε γίνει γνωστό, πως οι «πράσινοι» κάνουν προσπάθειες για την απόκτηση ενός ακόμα τερματοφύλακα, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο Λουκ Στιλ, στη μέση.

Ο Γιαννακόπουλος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους «κυανέρυθρους»,  ο «εκλεκτός», με τον Παναθηναϊκό να τον αποκτά, με τις ανακοινώσεις πιθανότατα να έρχονται μετά το ματς της Τρίτης με την Μπριζ.

Ο Νίκος Γιαννακόπουλος είναι 22 ετών και ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στην Τρίπολη. Το 2009 βρέθηκε στην Αγγλία και στη Μπλάκμπερν, αλλά επέστρεψε γρήγορα στην Ελλάδα. Τη σεζόν ’11/’12 αγωνίστηκε στην ομάδα νέων της Ουντινέζε, ενώ ανήκε στον Πανιώνιο από το 2012. Συνολικά με τη φανέλα των Νεοσμυρνιωτών, είχε 14,13 και 11 συμμετοχές αντίστοιχα, σε κάθε χρόνο που βρισκόταν στην ομάδα.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.330 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.