ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ρήξη ΟΠΑΠ-Σούπερ Λιγκ

Απέσυρε την πρόταση του ο ΟΠΑΠ για κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος. Συζητά ξεχωριστά με ΠΑΕ.

Ρήξη ΟΠΑΠ-Σούπερ Λιγκ

Σε ρήξη που μπορεί να δημιουργήσει νέα δεδομένα στο μέτωπο των χορηγιών των ΠΑΕ, οδηγούνται ΟΠΑΠ και Σούπερ Λίγκα, σύμφωνα με τη «Live Sport». Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η διαφωνία προκύπτει από το ποσό των 2 εκ. ευρώ που αφορά την καταπολέμηση της βίας.

Η πρόταση του ΟΠΑΠ, είναι να χρηματοδοτεί απ’ ευθείας το εν λόγω πρόγραμμα, ενώ η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος θέλει να τα χρήματα να διατίθενται στο δικό της ταμείο και μετά να τα διαχειρίζεται αυτή.

Συγκεκριμένα ο ΟΠΑΠ υποστηρίζει πως η Σούπερ Λιγκα, είχε και άλλες απαιτήσεις στις διαπραγματεύσεις, όπως για παράδειγμα την κατάργηση της αποκλειστικότητας στη χορηγία, επιτρέποντας επί της ουσίας στις ΠΑΕ που θα το θελήσουν να διαφημίσουν και άλλες στοιχηματικές εταιρίες στις φανέλες τους, με τον ΟΠΑΠ να είναι κάθετα αντίθετος σε αυτό.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 26.984 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στέλεχος του ΟΠΑΠ χαρακτήρισε εξωπραγματικές και αβάσιμες τις απαιτήσεις του συνεταιρισμού, στη «Live Sport»: «Εμείς είμαστε πάντα εδώ να συζητήσουμε και να συμφωνήσουμε στο πλαίσιο της λογικής. Οι εξωπραγματικές και αβάσιμες για τη σημερινή εποχή απαιτήσεις των ανθρώπων της Superleague, πολύ φοβάμαι πως δεν εξασφαλίζουν το μέλλον του ελληνικού πρωταθλήματος, ούτε τη βιωσιμότητα των μελών του συνεταιρισμού».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.