ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέες προκλήσεις από το Αζερμπαϊτζάν!

Συνεχίζουν να προκαλούν οι Αζέροι! Αυτή τη φορά με τον Σαμάντ Νασίμποφ. Ο τιμ μάνατζερ της Γκαμπάλα σε δηλώσεις του εξέφρασε ανησυχίες για τη συμπεριφορά των οπαδών του Παναθηναϊκού στο ματς της Αθήνας. Συγχρόνως παραδέχθηκε και την πιθανότητα παρουσίας «Γκρίζων λύκων» στις εξέδρες του αγώνα στο Μπακού!

Νέες προκλήσεις από το Αζερμπαϊτζάν!

Οι δικαιολογημένες -αν μη τι άλλο- ανησυχίες του Παναθηναϊκού για το κλίμα που επικρατεί στο Αζερμπαϊτζάν, έγιναν αντικείμενο χλευασμού από τους ανθρώπους της Γκαμπάλα. Στις προχθεσινές του δηλώσεις ο υπεύθυνος αγώνων του «τριφυλλιού», Σπύρος Βλάχος εξέφρασε τον προβληματισμό του, αλλά ταυτόχρονα είχε μόνο καλά λόγια να πει για τις συζητήσεις του με τους ανθρώπους της Γκαμπάλα.

Στους συμπατριώτες του ωστόσο οι Αζέροι εμφανίζονται ιδιαίτερα προκλητικοί και ασεβείς προς το «τριφύλλι». Ο Σαμάντ Νασίμποφ, τιμ μάνατζερ της Γκαμπάλα, ειρωνεύτηκε τις ανησυχίες των «πράσινων», εκφράζοντας από μεριάς του προβληματισμό για τη Λεωφόρο. Συνάμα παραδέχθηκε την πιθανότητα παρουσίας Τούρκων και «Γκρίζων Λύκων» στο γήπεδο του Μπακού.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ίσως υπάρχουν και… κομμουνιστές στο γήπεδο. Βλέπετε, δεν μπορούμε να πουλήσουμε τα εισιτήρια με βάση την πολιτική άποψη του κάθε ανθρώπου. Οπότε όντως είναι πιθανό στις εξέδρες βρεθούν επισκέπτες από την Τουρκία και τους «Γκρίζους Λύκους». Το βασικό μας μέλημα είναι να διασφαλίσουμε την ασφάλεια όλων και να αποφύγουμε την προβοκάτσια. Στο αντίπαλο στρατόπεδο (σ.σ. Παναθηναϊκού) ανησυχούν για το αν έχουμε τη δυνατότητα να διοργανώσουμε αναμετρήσεις υψηλού επιπέδου. Η Καμπάλα έχει επανειλημμένα διοργανώσει διεθνή παιχνίδια. Και ο Απόλλων Λεμεσού είχε τις ίδιες ανησυχίες, αλλά όλα πήγαν άψογα στην αναμέτρηση. Η σημαία της Κύπρου έγινε αποδεκτή με σεβασμό, σε αντίθεση με ότι έγινε στη Λεμεσό, όπου δεν σεβάστηκαν τη σημαία του Αζερμπαϊτζάν», είπε αρχικά ο Σαμάντ Νασίμποφ και πρόσθεσε:

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.330 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Γνωρίζουν καλά την ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα μας σε αυτό το χρονικό σημείο και θέλουν να μας πιέσουν ακόμα περισσότερο. Καλύτερα στον Παναθηναϊκό να ανησυχούν για την ασφάλεια των ομάδων στο δεύτερο παιχνίδι στην Αθήνα. Έμαθα πως την προηγούμενη σεζόν τιμωρήθηκαν με αφαίρεση τριών βαθμών λόγω της συμπεριφοράς των οπαδών τους. Οπότε θα ήταν καλύτερο η κάθε ομάδα να επικεντρωθεί στη δική της δουλειά».

Δεν πρέπει βέβαια να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να μην μεταφέρθηκαν σωστά στο Αζερμπαϊτζάν οι δηλώσεις που έκανε ο Σπύρος Βλάχος στα ελληνικά μέσα. Ακόμα και έτσι να έγινε όμως, η συγκεκριμένη αντίδραση χαρακτηρίζεται  ως απαράδεκτη και δεν βοηθάει στη ομαλή συνεργασία των δύο συλλόγων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.