ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Σοβαροί για να προκριθούμε»

Ο Γιάννης Αναστασίου ζητάει από τους ποδοσφαιριστές του να μην είναι χαλαροί, ενόψει Γκαμπάλα και τόνισε πως θέλει να δει πρεσάρισμα σε όλο το γήπεδο από τη σέντρα του ματς. «Είναι επικίνδυνοι. Να είστε σοβαροί», τα λόγια του.

Αναστασίου: «Σοβαροί για να προκριθούμε»

Μπορεί η Γκαμπάλα να είναι άσημη και άγνωστος αντίπαλος για τον Παναθηναϊκό, όμως ο Γιάννης Αναστασίου φροντίζει να κρατήσει «ζεστούς» τους ποδοσφαιριστές του ενόψει της πρώτης αναμέτρησης την προσεχή Πέμπτη (20/08).

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του, ζήτησε να παρουσιάσουν σοβαρό πρόσωπο από τη σέντρα της αναμέτρησης, καθώς φοβάται χαλάρωση.

«Δεν θέλω να είστε χαλαροί, επειδή είναι μια ομάδα άγνωστη. Είναι επικίνδυνοι, ειδικά μέσα στην έδρα τους και έχουν ενθουσιασμό. Θέλω να είμαστε σοβαροί. Αν είμαστε σοβαροί, τότε θα πάρουμε αυτό που θέλουμε και την πρόκριση», ήταν η αρχική τοποθέτηση του «Ολλανδού».

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.330 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Αυτοί θα μας πιέσουν για να μας αιφνιδιάσουν, αλλά αν κάνουμε αυτά που πρέπει δεν θα έχουμε προβλήματα. Επαναλαμβάνω, θέλω σοβαρότητα. Θα πρέπει να τους πρεσάρουμε σε όλο το γήπεδο από την αρχή και να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες τους. Περισσότερα θα πούμε και αύριο με την ανάλυση του αντιπάλου», κατέληξε ο προπονητής του «τριφυλλιού».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.