Ποδόσφαιρο

Σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ

Ο αποκλεισμός από την Γκαμπάλα, έχει δημιουργήσει για πρώτη φορά τόσο σοβαρό θέμα στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού επί προεδρίας Γιάννη Αλαφούζου, με αποτέλεσμα σήμερα να πραγματοποιηθεί σύσκεψη κορυφής στα γραφεία της ΠΑΕ.

Αποκλεισμός από την 3η ομάδα του Αζερμπαϊτζάν, φωνές του κόσμου για απομάκρυνση Αναστασίου, οικονομική ζημιά που πιθανόν να καλυφθεί με την πώληση του Καρέλη.

Πολλά όπως καταλαβαίνεται είναι τα θέματα που απασχολούν τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού τις τελευταίες ώρες, καθώς μία χρονιά που άρχισε με όνειρα και με μεταγραφές όπως του Εσιέν και του Σάντσεθ, έχει εξελιχθεί ήδη σε «φιάσκο», μετά τον χθεσινό ντροπιαστικό αποκλεισμό.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ήδη προγραμματίσει σύσκεψη για σήμερα, που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΠΑΕ και εκεί θα συζητηθούν τα θέματα που «καίνε».

Όπως αναφέρει η «SportDay», στην σύσκεψη θα αποφασιστούν οι κινήσεις που θα γίνουν το επόμενο διάστημα, ενώ είναι άγνωστο αν θα τεθεί θέμα Αναστασίου, την στιγμή μάλιστα που εχθές δόθηκε ψήφος εμπιστοσύνης στον Έλληνα τεχνικό.

Exit mobile version