ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην αποστολή ο Αμπέντ, εκτός ο Εσιέν

Ο Μεχντί Αμπέντ βρίσκεται στην αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση με την Καλλονή, ενώ εκτός είναι και πάλι ο Μίκαελ Εσιέν.

Στην αποστολή ο Αμπέντ, εκτός ο Εσιέν

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης στο Κορωπί, ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Καλλονή και μέσα βρίσκεται ο Αλγερινός μέσος, που ίσως κάνει αύριο την επανεμφάνιση του με τα πράσινα.

Από εκεί και πέρα ο Κάρλος Ζέκα ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση και βρίσκεται μέσα στους 20, ενώ ο Εσιέν μαζί με τους Μπούρμπο, Τριανταφυλλόπουλο και Δώνη έχουν μείνει εκτός.

Η προπόνηση των «πρασίνων» ξεκίνησε με το καθιερωμένο ζέσταμα, συνεχίστηκε με ασκήσεις πέντε εναντίον δύο, αμυντική και επιθετική λειτουργία και τελείωσε με εξάσκηση στα τελειώματα.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.319 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Βέμερ και Λουντ απουσιάζουν με άδεια, με τον Γιάννη Αναστασίου να επιλέγει για την αποστολή τους:  Κοτσόλη, Στιλ, Γιαννακόπουλο, Χουχούμη, Ταυλαρίδη, Νάνο, Κουτρουμπή, Ζέκα, Λαγό, Μαρινάκη, Σάντσεθ, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλη, Κλωναρίδη, Νίνη, Καλτσά και Αμπέντ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.