ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λήξαν το θέμα Καρέλη…

Ο Παναθηναϊκός απέρριψε όσες προτάσεις ήρθαν για τον Νίκο Καρέλη, ο οποίος θα συνεχίσει να είναι παίκτης του «τριφυλλιού».

Λήξαν το θέμα Καρέλη…

Η ΠΑΕ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον που εκφράστηκε από ομάδες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, για τον Νίκο Καρέλη, ωστόσο ξεκαθάρισε πως καμία από τις προτάσεις που κατατέθηκαν δεν έγινε αποδεκτή.

Συγκεκριμένα η Γκενκ επανήλθε με πρόταση 3,5 εκ. ευρώ, ωστόσο εισέπραξε εκ νέου αρνητική απάντηση από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ξεκαθάρισε και… τελεσίδικα πως ο Νίκος Καρέλης δεν πωλείται.

Ο λόγος είναι πως στο «τριφύλλι» είχε και έχει ως γνώμονα τη δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας και όχι αποδυνάμωσης της. Ως εκ τούτου, ο… συναγερμός όσον αφορά τον Νίκο Καρέλη, έληξε, με τον ποδοσφαιριστή να μην το… κουνάει από το «τριφύλλι».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.648 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.