ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στήλες

Δανεικός στον ΠΑΟΚ ο Μπερμπάτοφ!

Τον πήρε από τον Ολυμπιακό που τον είχε αποκτήσει έξι φορές τα τελευταία δυο χρόνια. Ο Γιάννης Αυλακιώτης έχει τα ντοκουμέντα που το αποδεικνύουν.

Δανεικός στον ΠΑΟΚ ο Μπερμπάτοφ!

«Όταν ο Μπερμπάτοφ άδειασε τον Δέλλα», «Ζωγράφος ο Μπερμπάτοφ», «αύριο στην Τούμπα η παρουσίαση του Μπερμπάτοφ», «η ανεκτίμητη αξία της καύλας (ε, όχι και ανεκτίμητη. Γύρω στις 10.000 θα μας τη χρεώσει το ΕΣΡ», «Μπερμπάτοφ, η καψούρα του Σαββίδη», «ο Μπερμπάτοφ μπορεί να σκοράρει από κάθε πιθανή θέση», είναι μερικά από τα άρθρα της χθεσινής Μπερμπατοφιάδας του sdna. Από τη μεταγραφή του Σαντάνα είχαμε να κάνουμε τέτοιο αφιέρωμα.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.