Κάλεσμα να βρεθούν άπαντες στο ΟΑΚΑ, στη φιλική αναμέτρηση που έχει προγραμματιστεί για τις 23 Σεπτεμβρίου με την Παρτιζάν, απηύθυνε ο Στόγιαν Βράνκοβιτς.

Ο  Βράνκοβιτς, έπειτα από σχετική ψηφοφορία, αναδείχτηκε μέσα στην καλύτερη πεντάδα για τα τελευταία 25 χρόνια του Παναθηναϊκό και με δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για την οικογένεια Γιαννακόπουλου, όσο και για τον κόσμο του «τριφυλλιού» που τον ψήφισε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Στόγιαν Βράνκοβιτς επελέγη από χιλιάδες φίλους του Παναθηναϊκού ως μέλος της καλύτερης πεντάδας της ομάδας κατά την τελευταία 25ετία, στο πλαίσιο σχετικής ψηφοφορίας της ιστοσελίδας www.leoforos.gr (είναι και χορηγός επικοινωνίας της ΚΑΕ) και θα είναι παρών στην υπέρλαμπρη εκδήλωση “Honouring Our Legacy” που θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου.

Ο Δαλματός γίγαντας, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μοιράζεται με τον κόσμο τα συναισθήματά του και στέλνει σχετικό μήνυμα με το δικό του μοναδικό τρόπο.

«Είναι μια μεγάλη τιμή για μένα» είπε ο Βράνκοβιτς σχετικά με την επιλογή του από τον κόσμο, στην καλύτερη «πράσινη» πεντάδα της τελευταίας 25ετίας. «Στον Παναθηναϊκό αγωνίστηκα για τέσσερα χρόνια κι όπως έχω πει πολλές φορές κατά το παρελθόν, ήταν τα τέσσερα καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Έχω όμορφες αναμνήσεις κι εμπειρίες. Αγωνίστηκα δίπλα σε μεγάλους συμπαίκτες, γνώρισα καταπληκτικούς ανθρώπους οι οπαδοί μας ήταν οι καλύτεροι και για όλα αυτά που έζησα οφείλω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην υπέροχη οικογένεια Γιαννακόπουλου».

Βεβαίως και είναι δύσκολο να απομονώσει μία στιγμή από τέσσερα παραγωγικά κι έντονα σε συναισθήματα χρόνια, αλλά ο Στόικο ομολογεί ότι μία εικόνα δεν μπορεί να ξεχάσει. «Φυσικά το κύπελλο Πρωταθλητριών στο Παρίσι το 1996» λέει ο Δαλματός. «Ήταν το πρώτο μου και ήταν κάτι τεράστιο καθώς και ο Παναθηναϊκός τα κατάφερε για πρώτη φορά. Είχαμε προσπαθήσει άλλες δύο φορές κατά το παρελθόν και δεν τα είχαμε καταφέρει. Στο Παρίσι το πετύχαμε».

Τέλος, ο Στόγιαν Βράνκοβιτς, που ανέπτυξε μια ειδική σχέση με τον κόσμο του Παναθηναϊκού έστειλε το μήνυμά του ενόψει της μεγάλης εκδήλωσης “Honouring our  Legacy” στις 23 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ: «Θέλω να πω το εξής στους οπαδούς του Παναθηναϊκού: Είστε οι καλύτεροι οπαδοί στον κόσμο και θα σας αγαπώ πάντα. Σας περιμένω στο ΟΑΚΑ γι’ αυτή τη μεγάλη εκδήλωση κι ανυπομονώ για τη στιγμή που θα σας συναντήσω και πάλι».