ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με φόρα ο Φελντέιν… (pics)

Με τον Τζέιμς Φελντέιν σε… κέφια, ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ρεθύμνου, με 88-53, στο πρώτο από τα δύο φιλικά. Αύριο στο Ηράκλειο το δεύτερο ματς. Σούπερ Παπαγιάννης με 20 πόντους.

Με φόρα ο Φελντέιν… (pics)

Οι «πράσινοι» επικράτησαν εύκολα του Ρεθύμνου με 88-53, στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», με τον Δομινικανό να έρχεται με… φόρα από τους Παναμερικανικούς αγώνες, σκοράροντας 16 πόντους. Εξαιρετικός και ο Παπαγιάννης, ο οποίος κυριάρχησε στις δύο ρακέτες, σκοράροντας 20 πόντους, ενώ άλλους τόσους πρόσθεσε ο Βλαδιμηρος Γιάνκοβιτς.

panathinaikos24.gr-Σάσα Πάβλοβιτς

Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε χωρίς τους διεθνείς, Καλάθη, Ραντούλιτσα και Κούζμιτς ενώ δεν αγωνίστηκε και ο Τζέιμς Γκιστ (είναι τιμωρημένος).

panathinaikos24.gr-Ρέθυμνο Παναθηναϊκός φιλικό 18/9
panathinaikos24.gr-Βλάντο Γιάνκοβιτς
panathinaikos24.gr-Διαμαντίδης

Τα δεκάλεπτα: 18-21, 32-51, 44-67, 53-88

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.888 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS (Μυκονιάτης – Κουλουριώτης): Παναρετάκης 2, Πατάτας 2, Ματαλών 7(1), Σχίζας 1, Ρέλφορντ 10(1), Σάφτενααρ 1, Γιαννόπουλος 11(3), Ντιαλό, Κλουφ 3, Δουλγεράκης, Καμπερίδης 5, Θεοδωρίδης, Αγκμπελέζε 5, Κορόλεφ 6.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μίνιτς): Πάβλοβιτς 9, Παπαδάκης 2, Καλαϊτζάκης 4, Γιάνκοβιτς 20 (3), Φώτσης 7(1), Λούντζης 3(1), Κρίσιεβιτς 1, Φελντέιν 16 (3), Διαμαντίδης 3(1), Παπαγιάννης 20, Γαλιώτος 3.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.