ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πράσινη η Κάρυστος!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η ομάδα Τοξοβολίας του Παναθηναϊκού συμμετείχε σε δυο αγώνες ταυτόχρονα, έναν στην Κάρυστο και έναν στην Πλατανόβρυση Αχαΐας.

Πράσινη η Κάρυστος!
Εγχείρημα με απόλυτη επιτυχία καθώς είχε ως αποτέλεσμα τέσσερα μετάλλια. Στον Αγώνα της Καρύστου ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τέσσερα μετάλλια.
Χρυσό για την Γαμπιεράκη με άνοδο στην Α κατηγορία και ασημένιο για την Τσιάκα στην κατηγορία ολυμπιακού τόξου γυναικών Β ενώ στην αντίστοιχη κατηγορία νέων γυναικών Α, η Κοβάτση κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.
Επίσης στα σύνθετα ανδρών Α, ο Καράμπελας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Όλα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου 3 και 4 Οκτωβρίου στην Κάρυστο για την ομάδα του Παναθηναϊκού είναι:.
ΓΑΜΠΙΕΡΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΞΟ (RECURVE) ΓΥΝΑΙΚΩΝ Β – 1η 502 (άνοδος κατηγορίας)
ΤΣΙΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΞΟ (RECURVE) ΓΥΝΑΙΚΩΝ Β – 2η 480
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΞΟ (RECURVE) ΑΝΔΡΩΝ Β – 6ος 472
ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΞΟ (RECURVE) ΑΝΔΡΩΝ Β – 9ος 462
ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΞΟ (RECURVE) ΑΝΔΡΩΝ Β – 15ος 420
ΜΕΝΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΞΟ (RECURVE) ΑΝΔΡΩΝ Β – 20ος 386
ΚΟΒΑΤΣΗ ΕΥΔΟΚΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΞΟ (RECURVE) ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α – 1η 446
ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΣΥΝΘΕΤΟ ΤΟΞΟ (COMPOUND) ΑΝΔΡΩΝ Α – 3ος 547
Ο αγώνας ήταν συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας του Δήμου Καρύστου και του Ναυτικού Ομίλου Καρύστου, και ήταν Α΄& Β΄ αγωνιστικής κατηγορίας κλειστού χώρου 2Χ18μ. ολυμπιακού & σύνθετου τόξου, και πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο Καρύστου. Την ίδια στιγμή στην Πλατανόβρυση Αχαΐας την Κυριακή 4/10/2015 αγωνίστηκε ο αθλητής Παραδοσιακού Τόξου του Παναθηναϊκού ΤΣΙΤΖΙΛΩΝΗΣ ΑΡΗΣ και ήρθε 5ος στην κατηγορία LONG BOW MEN.
Ο διεθνής αγώνας Τοξοβολίας ήταν συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, της Ακαδημίας Πέλοπος Πατρών και του Δήμου Ερυμάνθου και ήταν αγώνας Τοξοβολίας ΠΕΔΙΟΥ TFG. Ο αγώνας διεξήχθη σε 5 κατηγορίες, RECURVE, COMPOUND, BAREBOW, TRADITIONAL LONGBOW.
Προπονητής της ομάδας Τοξοβολίας του Παναθηναϊκού είναι ο Αλέξανδρος Παμβουξόγλου

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.