ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στη Nova η πρεμιέρα με τον Πρωτέα

Από τη συνδρομητική τηλεόραση της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλοι του τριφυλλιού, την αναμέτρηση της ομάδας μπάσκετ γυναικών, απέναντι στον Πρωτέα Βούλας για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στη Nova η πρεμιέρα με τον Πρωτέα

Οι «πράσινες» του Πέτρου Πρέκα μπαίνουν το Σάββατο στη μάχη του πρωταθλήματος, καθώς αντιμετωπίζουν στο «Π. Γιαννακόπουλος» τον Πρωτέα Βούλας.

Η αναμέτρηση θα έχει και τηλεοπτική κάλυψη, καθώς η Nova θα μεταδώσει την πρεμιέρα του «τριφυλλιού» στο νέο πρωτάθλημα. Το τζάμπολ της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για το Σαββάτο (10/10, 16:00).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.