ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Επί ποδός για το μεγάλο ντέρμπι

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, ευρεία σύσκεψη ανάμεσα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, ενόψει του μεγάλου ντέρμπι του Σαββάτου, στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Επί ποδός για το μεγάλο ντέρμπι

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015 στο κλειστό γυμναστήριο «Παύλος Γιαννακόπουλος» για τη λήψη μέτρων ασφαλείας κατά τη διεξαγωγή του αγώνα καλαθοσφαίρισης για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. το Σάββατο 24/10/2015 και ώρα 16:00 στο κλειστό γυμναστήριο «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Στη σύσκεψη αποφασίστηκαν μεταξύ άλλων:

1: Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν αποκλειστικά από τους συνδέσμους της Θύρας 13 από αύριο Τετάρτη 21/10 και κοστίζουν 5 ευρώ.

2: Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 15:00 και παρακαλούνται οι φίλαθλοι να μην προσέλθουν νωρίτερα από την ώρα αυτή.

3: Η είσοδος θα γίνει αποκλειστικά από τη θύρα 7α.

4: Η είσοδος των δημοσιογράφων θα επιτραπεί μόνο κατόπιν συνεννόησης με το Γραφείο Τύπου του Παναθηναϊκού Α.Ο. ([email protected], 210- 6444401)».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.