ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το έψαχνε το γκολ

Ο Στάθης Ταυλαρίδης ήθελε να ξεσπάσει για τα όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα και τον βαραίνουν.

Το έψαχνε το γκολ

Του βγήκε η ένταση του Στάθη Ταυλαρίδη με τον έξαλλο πανηγυρισμό μπροστά από τους οργανωμένους στο 3-0 επί του Λεβαδειακού.

Ο έμπειρος μπακ έχει μπει στο μάτι του κυκλώνα από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου. Θες οι λάθος θέσεις του στα γκολ της Γκαμπάλα (ειδικά στη φάση του 1-2 όπου βρίσκεται σε θέση αριστερού μπακ κι ο Ντοντό σκοράρει ανενόχλητος), θέλετε οι φήμες για κακές σχέσεις με τον Σέρχιο Σάντσεθ, κάτι οι κακές εμφανίσεις με ΠΑΣ (παραχώρησε πέναλτι, «έδωσε» επικίνδυνο φάουλ στους Ηπειρώτες λίγο πριν τη λήξη που «έβγαλε» ο Στιλ) και ΠΑΟΚ (χρεώθηκε τα δύο πρώτα τέρματα του «Δικεφάλου»), ο 35χρονος μπακ πήρε μια μικρή τονωτική ένεση ενόψει ΑΕΚ με το όμορφο τέρμα που πέτυχε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.