ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ώρα για ένα… σπέσιαλ τρίποντο!

Πέντε μήνες μετά την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του ο Παναθηναϊκός ψάχνει μια ΒΑΡΒΑΤΗ επιτυχία.

Ώρα για ένα… σπέσιαλ τρίποντο!

Το καλοκαίρι οι τόνοι από Αναστασίου, Αλαφούζο ανέβηκαν, παρότι ακόμα ο Παναθηναϊκός τελούσε υπό μνημόνιο. Παρόλα αυτά ειπώθηκαν κουβέντες για πρωτιά, ανώφελα λόγια εντυπωσιασμού κατά την ταπεινή μας άποψη άπαξ και το «σύστημα» παραμένει στις επάλξεις πανίσχυρο.

Ο σύλλογος, πάντως, παρότι δεν χαρακτηρίζεται από την μεγάλη του ρευστότητα πλήρωσε κοντά 1.500.000 ευρώ για παίκτες, κάτι που δεν είχε συμβεί την περασμένη διετία ανάβοντας την ελπίδα στους οπαδούς του.

Η διοίκηση έδωσε χρήματα σε συλλόγους για τα δικαιώματα Αμπέντ (Νιουκάστλ), Λουντ (Ελσίνκι), Τελάντερ (Κοπεγχάγη), Ευαγγέλου (Πανιώνιος), χώρια τα χρήματα που δόθηκαν σε Σάντσεθ, Εσιέν αλλά και στο αναπροσαρμοσμένο συμβόλαιο του Μάρκους Μπεργκ.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.659 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το υλικό του τριφυλλιού δεν είναι καθόλου κακό (ίσα-ίσα), αλλά η κατραπακιά από την Καμπάλα, η εύκολη παράδοση στο Βέλγιο έφεραν στην επιφάνεια τις μηδενιστικές λογικές που μας χαρακτηρίζουν ως λαό. Ήρθαν και τα καλά αποτελέσματα των άλλων στο Τσάμπιονς Λιγκ και το κακό παράγινε με τις συγκρίσεις!

Ο Παναθηναϊκός πήρε σημαντικές νίκες σε Αγρίνιο, Περιστέρι (βρισκόμενος πίσω στο σκορ) Ξάνθη (με την διαιτησία…φουλ κόντρα) αλλά ΣΠΕΣΙΑΛ τρίποντο δεν έχει να επιδείξει ακόμα, πέντε μήνες μετά την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του. Ήρθε η ώρα…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.