Μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, στηρίζει την πρωτοβουλία της «Παναθηναϊκής οικογένειας» για το συλλαλητήριο της Τετάρτης (25/11), ενώ παράλληλα καταδικάζει τη βία και τους ηθικούς αυτουργούς αυτής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«H KAE Παναθηναϊκός συμπαρίσταται στην πρωτοβουλία της Παναθηναϊκής Οικογένειας για ειρηνική κινητοποίηση στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας την Τετάρτη (25/11) και θα τη στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις.
Προτρέπει δε από την πλευρά της τον κόσμο της ομάδας να διαδηλώσει πολιτισμένα, ειρηνικά και με γνώμονα πάντα το καλό και το μέγεθος του συλλόγου.
Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός καταδικάζουμε τη βία όμως απερίφραστα καταδικάζουμε και τους ηθικούς αυτουργούς αυτής που ουδεμία σχέση έχουν με την Παναθηναϊκή οικογένεια».
🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ