ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ρούσης: «Χάσαμε από δικά μας λάθη…»

Τα λάθη του Παναθηναϊκού, κόστισαν τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Ρούση.

Ρούσης: «Χάσαμε από δικά μας λάθη…»

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», τόνισε πως οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες και πως πρέπει οι παίκτριες του, να καταλάοβυν, πως κάθε λεπτομέρεια μετράει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Ρούσης, στην κάμερα της Nova:

«Στο μοναδικό σετ, που ο Ολυμπιακός ήταν καθαρά καλύτερος από μας, ήταν το 3ο, τα υπόλοιπα ήταν ισορροπημένα. Χάσαμε σήμερα, από δικά μας λάθη, πρέπει να καταλάβουν οι αθλήτριες μου, πως είμαστε ισοδύναμοι με τον Ολυμπιακό και κάθε λεπτομέρεια παίζει ρόλο. Πρέπει να τα διορθώσουμε, τα λάθη που κάνουμε».

Για το τι μπορεί να σημαίνει η ήττα αυτή:

«Τίποτα, εκτός του βαθμολογικού, αλλά και του γεγονότος, ότι ήταν ένα ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, εμείς δουλεύουμε καθημερινά, για τα πλέι οφ και όχι για ένα παιχνίδι».

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.548 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν η ομάδα μπορεί να διατηρεί έναν καλό ρυθμό μέσα στο πρωτάθλημα:

«Δυστυχώς αρκετά παιχνίδια δεν είναι στο επίπεδο που θα θέλαμε και δεν μπορούμε να κρατήσουμε τις παίκτριες σε εγρήγορση, μάλιστα αυτό συζητούσαμε πριν λίγο, με τον προπονητή του Ολυμπιακού. Πρέπει να δουλεύουμε και να προσπαθούμε, δεν γίνεται αλλιώς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.