ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Χρυσή» η Τσιάκα

Η τοξοβόλος του Παναθηναϊκού, Χριστιάνα Τσιάκα, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους αγώνες της Α΄ και Β΄ κατηγορίας Ολυμπιακού Τόξου γυναικών, κερδίζοντας παράλληλα και την άνοδο.

«Χρυσή» η Τσιάκα

Η Τσιάρα με επίδοση 510 (254+256) πήρε το χρυσό μετάλλιο και παράλληλα κέρδισε την άνοδο στην Α΄ κατηγορία Ολυμπιακού τόξου γυναικών, στους αγώνες που διεξήχθησαν στο Νάυπλιο, με συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας και του Α.Ο. Μπέρμπακα και Δήμου Ναυπλιέων.

Αναλυτικά:

«Με μια πολύ καλή επίδοση (254+256=510) η τοξοβόλος του Παναθηναϊκού Α.Ο., Χριστιάνα Τσιάκα κατέκτησε, στο Ναύπλιο, το χρυσό μετάλλιο καθώς και άνοδο στην Α’ κατηγορία Ολυμπιακού Τόξου γυναικών.

Ο αγώνας Τοξοβολίας ήταν σε συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, του Α.Ο. Μέρμπακα και του Δήμου Ναυπλιέων και ήταν Α’ και Β’ αγωνιστικής κατηγορίας κλειστού χώρου 2Χ18μ. ηλικιακών κατηγοριών Ανδρών – Γυναικών / Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών / Εφήβων – Νεανίδων & Αναπτυξιακός αγώνας κλειστού χώρου 2Χ18μ Παίδων- Κορασίδων / Παμπαίδων-Παγκορασίδων & 2Χ15μ. ηλικιακών κατηγοριών Παμπαίδων Β- Παγκορασίδων Β Ολυμπιακού & Σύνθετου τόξου.

Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ
Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ 1.868 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο αγώνας διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αγίας Τριάδας Ναυπλίου, το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Δεκεμβρίου 2015. Προπονητής της ομάδας Τοξοβολίας του Παναθηναϊκού Α.Ο. είναι ο Αλέξανδρος Παμβουξόγλου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.