ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Για τον Παναθηναϊκό τους απέρριψα όλους»

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ κατά τη διάρκεια των συζητήσεων με τους Φύσσα-Βόκολο για το συμβόλαιο του εξέφρασε του ενθουσιασμό του για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό ενώ τόνισε ότι τους απέρριψε όλους για το «τριφύλλι».

«Για τον Παναθηναϊκό τους απέρριψα όλους»

Μόνο τα τυπικά μένουν για την μεταγραφή του Ολιβιε Μπουμάλ στον Παναθηναϊκό με τον τελευταίο να μην μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του: «Είχα ανεπίσημες προτάσεις, αλλά μόλις μου μετέφεραν το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού τις απέρριψα όλες. Είναι μεγάλη η χαρά μου που βρίσκομαι εδώ και σας ευχαριστώ γι’ αυτό», είπε ο Καμερουνέζος, δείχνοντας το πόσο θέλει να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Χαριτολογώντας, ο Μπουμάλ ανέφερε τον ρόλο της συζύγου του στη μεταγραφή: «Η γυναίκα μου έπαιξε κι αυτή τον ρόλο της. Είναι από το Σεντ Ετιέν, η οποία ήταν η πρώτη μου ομάδα και μόλις της είπα για τον Παναθηναϊκό μου είπε να μην το σκεφτώ καν. Ήταν η πρώτη μου ομάδα και τα χρώματα είναι ίδια. Αυτό ήταν ένα εξτρά κίνητρο».

Ο 26χρονος άσος αναφέρθηκε στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού εκφράζοντας την ανυπομονησία του να αγωνιστεί στη Λεωφόρο.«Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μου θυμίζουν αυτούς της Σεντ Ετιέν. Είναι τρελοί κι αυτό με ενθουσιάζει. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά τους».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 26.156 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.