ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κλείνει Λούκας Εβανγκελίστα (Vids)

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη», ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του 20χρονου χαφ της Ουντινέζε, Λούκας Εβανγκελίστα.

Κλείνει Λούκας Εβανγκελίστα (Vids)

Ο νεαρός χαφ είναι 20 χρονών και δεν έχει πολλές συμμετοχές με την φανέλα της ιταλικής ομάδας. Ο ποδοσφαιριστής αποτελεί προσωπική επιλογή του Αντρέα Στραματσόνι που σε περίπτωση που ολοκληρωθεί ο δανεισμός θα έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο.

Ο Λούκας Εβανγκελίστα, αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, θα αποτελέσει τον 4ο παίκτη που αποκτά ο Παναθηναϊκός αυτή την μεταγραφική περίοδο (μετά τους Μπουμάλ, Μέστο και Βλαχοδήμο).

Ο νεαρός Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, είχε αποκτηθεί ως επένδυση από τη Σάο Πάολο, αλλά δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες των ανθρώπων της Ουντινέζε.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.828 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έχει φορέσει τη φανέλα της «Σελεσάο» σε επίπεδο Ελπίδων και Νέων, καταγράφοντας 11 συμμετοχές. Διακρίνεται για την τεχνική του, ενώ μπορεί ν’ αγωνιστεί είτε ως δημιουργικό χαφ, είτε σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τους επιθετικούς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.