ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ένα «μαμούθ» από την Βραζιλία! (pics)

Ο Παναθηναϊκός κάνει δικό του τον 20χρονο επιθετικό Γιούρι Μαμούτε και το SDNA σκιαγραφεί το προφίλ του Βραζιλιάνου, ο οποίος το 2013 ήταν σε μια άκρως τιμητική λίστα και τον φώναζαν «Μαμουτέλι»! Γιατί τον... βάφτισαν μαμούθ, παρά το 1,77!

Ένα «μαμούθ» από την Βραζιλία! (pics)

Το όνομα του Μαμούτε είναι άγνωστο στους περισσότερους, αλλά πριν δύο χρόνια συμπεριλήφθηκε από την ιστοσελίδα Bleacher Report στους 10 ποδοσφαιριστές που θα μας απασχολήσουν στο μέλλον!

«Ένας Βραζιλιάνος που μπορεί να χορέψει με την μπάλα και να σκοράρει πολλά γκολ; Ο Γιούρι Μαμούτε συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που θα θέλατε σε έναν επιθετικό. Με χαμηλό κέντρο βάρους και υψηλή ταχύτητα ο έφηβος από το Πόρτο Αλέγκρε υπόσχεται να προκαλέσει εφιάλτες στους αμυντικούς για πολλά χρόνια», έγραφε η Bleacher Report, ένα δημοσίευμα – παράσημο για το νεαρό επιθετικό, που έρχεται στο «τριφύλλι».

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.