ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κοτσόλης: «Η συγκέντρωση και η ψυχραιμία στην τελική προσπάθεια

Στη συγκέντρωση και την ψυχραιμία, που έλειψαν στην τελική προσπάθεια για τον Παναθηναϊκό, στάθηκε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, ο Στέφανος Κοτσόλης.

Κοτσόλης: «Η συγκέντρωση και η ψυχραιμία στην τελική προσπάθεια

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Δεν είναι ιδανικό να προκρίνεσαι με μία ήττα στην έδρα σου. Νομίζω ότι αν το δούμε ψύχραιμα βγάλαμε τα καλά μας στοιχεία στο παιχνίδι αλλά μας έλειψε η συγκέντρωση και η ψυχραιμία στην τελική προσπάθεια. Αυτό έπαιξε ρόλο. Κάνουμε καλή προσπάθεια με το νέο προπονητή, δουλεύουμε σε πολλά διαφορετικά πράγματα και προσπαθούμε να τα βγάλουμε.

Θα συνεχίσουμε στο δρόμο με το νέο προπονητή που είναι να βελτιωνόμαστε διαρκώς. Στη φάση στο τέλος δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς πολλά, αλλά σίγουρα όλοι ανακουφιστήκαμε στο 94′ επειδή στο ποδόσφαιρο όταν χάνεις πολλές ευκαιρίες καμιά φορά τιμωρείσαι. Εμείς επίσης αντιμετωπίζουμε και το πρόβλημα της απουσίας του κόσμου, όταν επιστρέψει στη Λεωφόρο θα δούμε πολύ ωραία πράγματα πιστεύω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.