ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ερχεται για τις υπογραφές ο Εβαντζελίστα

Για δεδομένη συμφωνία Παναθηναϊκού και Λούκας Εβαντζελίστα, κάνουν λόγο οι Ιταλοί. Έρχεται άμεσα στην Αθήνα ο παίκτης για να υπογράψει και να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από την Ουντινέζε.

Ερχεται για τις υπογραφές ο Εβαντζελίστα

Κάποιες λεπτομέρειες έχουν απομείνει, ούτως ώστε να επισημοποιηθεί η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Βραζιλιάνο Λούκας Εβαντζελίστα, σύμφωνα με το «TuttoMercatoweb».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιταλικής ιστοσελίδας, οι «πράσινοι» τα έχουν βρει με την Ουντινέζε για τον 18μηνο δανεισμό του ποδοσφαιριστή, ενώ το μόνο που μένει είναι να ρυθμιστούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες.

Το… εμπόδιο που έχει να κάνει με την οψιόν αγοράς, όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, αναμένεται να ξεπεραστεί γρήγορα και ο Βραζιλιάνος θα μπει άμεσα στο αεροπλάνο, προκειμένου να έρθει στην Αθήνα, να υπογράψει και να ενσωματωθεί στο «τριφύλλι».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.747 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από πλευράς Παναθηναϊκού επιβεβαιώνεται πως βρίσκονται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του δανεισμού και όλα θα ξεκαθαρίσουν πολύ σύντομα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.