ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διαδικτυακό «ντου» στις σελίδες του ΣΥΡΙΖΑ!

Ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, έστειλαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού με τα σχόλια τους στις σελίδες του ΣΥΡΙΖΑ στο Facebook.

Διαδικτυακό «ντου» στις σελίδες του ΣΥΡΙΖΑ!

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι εξοργισμένοι με την απόφαση του Σταύρου Κοντονή και γενικότερα εκνευρισμένοι με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι λοιπόν, σήμερα οι σελίδες του ΣΥΡΙΖΑ στο facebook, έχουν γεμίσει με ΈΝΑ συγκεκριμένο σχόλιο κατά κύριο λόγο από τους περισσότερους φίλους του Παναθηναϊκού.

Δείτε το σχόλιο αναλυτικά:

«Κύριοι σας βαρεθήκαμε. Βαρεθήκαμε τα ψέματά σας. Βαρεθήκαμε τον ξεκάθαρο πόλεμο (χωρίς εισαγωγικά) στον Παναθηναϊκό μας, στην ίδια μας την ζωή δηλαδή. Βαρεθήκαμε να βλέπουμε πως και εσείς συνεχίζετε την πολιτική των δύο μέτρων και δύο σταθμών. Βαρεθήκαμε να μας λέτε πως θα καταπολεμήσετε την διαφθορά και συνεχώς να την κάνετε ακόμα μεγαλύτερη. Βαρεθήκαμε να την πληρώνει για όλα ΜΟΝΟ ο Παναθηναϊκός και όλοι οι άλλοι να την βγάζουν λάδι. Ε τώρα ετοιμαστείτε και εσείς να βαρεθείτε να μας βρίσκετε μπροστά σας και να μην μας ξαναδείτε πάλι στην κάλπη. Γιατί κανείς δεν τα βάζει με τον Παναθηναϊκό και την Θύρα 13…» .

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.276 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.