ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Ανακοίνωση-επιστολή σε Τσίπρα, Κοντονή από ΠΑΣΥΦΙ ΠΑΟ Λευκωσίας

Ανακοίνωση-επιστολή προς τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και τον Σταύρο Κοντονή εξέδωσε ο Παγκύπριος σύνδεσμος φίλάθλων του Παναθηναϊκού Λευκωσίας, με αφορμή τις τελευταίες αποφάσεις για τη θύρα 13.

Ανακοίνωση-επιστολή σε Τσίπρα, Κοντονή από ΠΑΣΥΦΙ ΠΑΟ Λευκωσίας

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν:

«Προς,

Πρωθυπουργό Ελλάδος Κον Αλέξη Τσίπρα,

Υφυπουργό Αθλητισμού Κον Σταύρο Κοντονή,

Αλλά και,

Όλο τον Παναθηναϊκό φίλαθλο κόσμο,

Όλους τους υγιείς φιλάθλους της Ελλάδος

Αξιότιμοι Κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή μας, κατ’ αρχή θα θέλαμε να αναδείξουμε τα τελευταία γεγονότα απευθυνόμενοι πρώτα στους ίδιους μας τους εαυτούς, αλλά και σε όλους αυτούς τους υγιείς φιλάθλους που αντιλαμβάνονται τα κακώς δρώμενα στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Θα μπορούσαμε να εξιστορήσουμε και να αναλύσουμε τα γεγονότα εναντίον της ομάδας μας τα τελευταία 20 χρόνια με ωραία λογάκια από ρήτορες του μελανιού αλλά προτιμάμε να βγουν από μέσα μας λόγια απλά, λόγια ψυχής αυτά που καταλαβαίνει και ο τελευταίος απλός πολίτης. Και να γνωρίζετε όλοι πως τα λόγια που βγαίνουν από την ψυχή δεν είναι μόνο λόγια αλλά γίνονται και πράξεις.

Σίγουρα η Θύρα 13 δεν πεθαίνει και ναι είναι ανίκητη. Σαφώς όπως και σε μας είναι και για πολύ  άλλο κόσμο μια θύρα με αξίες, ιδέες και ιδανικά. Βεβαίως είναι αυτό που δεν μπορείς να φανταστείς αν δεν το ζήσεις και που ακόμα και οι αντίπαλοι αθλητές των άλλων ομάδων ζηλεύουν που δεν απολαμβάνουν τέτοιου είδους ατμόσφαιρες. Η Θύρα 13 δεν είναι όμως μόνο ένα πέταλο αλλά ούτε και ο Παναθηναϊκός όλος. Η προσπάθεια εξόντωσης του Παναθηναϊκού συνεχίζετε με την απόφαση να σταματήσουν με κάθε τρόπο τους οργανωμένους της Θύρας 13 να πηγαίνουν στο γήπεδο, όμως αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Κανείς δεν μπορεί να στερήσει το γήπεδο στους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Δεν είμαστε κουτοί Κύριοι καταλαβαίνουμε ότι απώτερος σας σκοπός είναι το κλείσιμο της Λεωφόρου, της Ιστορικής μας έδρας

Ο Παναθηναϊκός Κύριοι και η σημερινή Διοίκηση του, έχει κάνει πολλές προσπάθειες για να φέρει το σύλλογο εκεί που πρέπει και εμείς σαν ΠΑ.ΣΥ.ΦΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα δίπλα σε κάθε Διοίκηση και Πρόεδρο που αναλαμβάνει την τύχη της ομάδας. Ειδικά στο σημερινό Πρόεδρο που είχε τη τόλμη να αναλάβει την ομάδα σε περίοδο πολύ δύσκολη και όταν όλοι είχαν εξαφανιστεί, εκφράζουμε την πλήρη αφοσίωση μας στο έργο του. Όμως νιώθοντας μας από σήμερα δίπλα της, από τη Διοίκηση ζητούμε να γίνει ακόμη πιο δυνατή και να περάσει από τα λόγια στις πράξεις γιατί το σημερινό κατεστημένο δυστυχώς δεν καταλαβαίνει από λόγια. Εμείς θέλουμε να γνωρίζει πως όταν μας ζητηθεί θα δώσουμε αμέσως το παρόν μας προστάτες της. Να δει επίσης πιο ζεστά το όνειρο κάθε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ για γήπεδο πολύ πιο μεγάλο των 20000 θέσεων.

TO ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ : Ύστερα λοιπόν από όλα αυτά που έχουν γίνει τα τελευταία 20 χρόνια ο λαός του Παναθηναϊκού δεν έχει μαζευτεί ούτε μια φορά έξω από την Ε.Π.Ο για να διαμαρτυρηθεί ή να διακόψει μία συνεδρία της. Δεν έχει σταματήσει ποτέ έναν αγώνα και να απαιτήσει  από την ίδια την ομάδα να φύγει από τον αγωνιστικό χώρο. Δεν έστειλε ποτέ μια επιστολή στην UEFA από κάποιον δικηγόρο με καταγγελίες για όσα συμβαίνουν στον χώρο. Δεν έχει κλείσει ούτε μία φορά τη Λεωφόρο για το ότι δεν έχουμε γήπεδο ακόμα !!! Το 2008 τόσος κόσμος κατέβηκε για να φύγει η οικογένεια. Ωραία όλα αυτά, όμως αυτοί ήταν δικοί μας, ήταν μαζί μας, με τους άλλους τι γίνεται; Τι γίνεται με τους προέδρους της Σουπερλίγκα;

Με τους δημοσιογράφους που γράφουν υποκινούμενοι από προέδρους; Με τις εφημερίδες; Με τις συνεχόμενες αποφάσεις την Κυβερνήσεως εναντίον μας; Με τις Παράγκες; Με τις εγκληματικές οργανώσεις; Με το Koriopolis; Με τις συνομιλίες διαφόρων εθνοτήτων τηλεφώνων; Πρόβατα θα πουν κάποιοι. Βεβαίως αλλά τα πρόβατα τουλάχιστον πάνε μαζί. Έχουμε χάσει το δίκιο μας παντού γιατί ποτέ δεν δείξαμε την πραγματική δύναμη τις κερκίδας μας. Τι κάνουμε αλήθεια τόσο καιρό αδέλφια; Που βρισκόμαστε; Πόσο πιο πολύ πρέπει να μας αδικήσουν για να βγούμε στους δρόμους; Και δεν λέμε να μην το κάνουμε τώρα. Μέσα εμείς μαζί σας, αλλά αργήσαμε πολύ. ΠΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ: Κύριοι της Ελληνικής Κυβερνήσεως και προσωπικά Κύριε Πρωθυπουργέ και Κύριε Υφυπουργέ Αθλητισμού. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ είναι η πιο Ιστορική ομάδα της χώρας μας. Στο παρελθόν και λεφτά πολλά είχαμε και παράγοντες με μεγάλη οικονομική ευχέρεια. Σας ερωτούμε λοιπόν, συνέβαιναν τότε όλα όσα συμβαίνουν σήμερα στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο; Γιατί αφήνετε να γίνετε αυτό; Τι άραγε δεν γνωρίζουμε εμείς που εσείς γνωρίζετε; Πότε επιτέλους τα εγκληματικά στοιχεία θα καταλήξουν στη φυλακή; Πότε θα σταματήσετε να μιλάτε μαζί τους τηλεφωνικώς και να ακούτε τις γνώμες τους; Πότε θα τους σταματήσετε από το να αλωνίζουν στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο; Πότε θα φέρετε την ισονομία για την οποία κάποτε μιλήσατε; Πότε θα πάψουν να καίνε οι πράσινες μόνο φωτοβολίδες και να ματώνουν οι πράσινοι μόνο αναπτήρες; Πότε θα σταματήσετε τον εκάστοτε Πρόεδρο της ομάδας του Δημοσίου να συμπεριφέρεται σαν ο Μέγας Κυβερνών της Ελλάδος μας;

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ: Εμείς εδώ στη Κύπρο που ακριβοπληρώνουμε το κάθε αγώνα της ομάδας μας, θα είμαστε σε κάθε πορεία και σε κάθε διαμαρτυρία που πρέπει να γίνει για το καλό τις ομάδας. Απαιτούμε λοιπόν από τον κύριο Κοντονή που θέλει να σταματήσει τη βία στα γήπεδα: Άμεση δίκη ή Διακοπή πρωταθλήματος μέχρι να τελειώσει η δίκη του ανθρώπου με ήθος. Άνοιγμα φακέλων όλων των πρωταθλημάτων των προηγούμενων χρόνων βάση καταγγελιών όπως έγινε και σε άλλες χώρες. Γήπεδο στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2017

Μέχρι να γίνουν όλα αυτά ΚΥΡΙΟΙ από σήμερα θα μας βρίσκετε μπροστά σας. Το ποτάμι ΚΥΡΙΟΙ έχει ξεκινήσει και δεν γυρίζει πια πίσω. Τώρα πια είναι θέμα όλου του λαού του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ είτε οργανωμένος είναι είτε ανοργάνωτος. Σε οποιαδήποτε γωνιά του πλανήτη και αν βρίσκεται. Αυτή τη φορά θα είμαστε πολύ πιο πολλοί από 25000 στους δρόμους για να αντιμετωπίσουμε εχθρούς. Την παράγκα που κτυπά κάθε εβδομάδα την ομάδα. Να δούμε τελικά αν ο κάθε Παππάς μπορεί να κάνει ότι τον διατάζουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Να κατεβαίνουμε έξω από την ΕΠΟ να δούμε πως θα ορίζονται πια οι διαιτητές στους αγώνες.

ΠΑΜΕ ΕΞΩ ΑΔΕΛΦΙΑ ΞΑΝΑ: Όλοι μαζί αυτή την φορά για να καταλάβουν την δύναμη μας. Πάμε για το καλό της ομάδας μας, πάμε να διεκδικήσουμε ότι μας έκλεψαν, μας στέρησαν, με τους δικούς μας τίτλους και λεφτά βγάζουν κάθε χρονιά οι διορισμένοι, πάμε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, πάμε να δείξουμε ότι δεν χαθήκαμε μετά το 2008. ΠΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ,

Υ.Γ Μπράβο σε έναν μη Παναθηναϊκό (υπεύθυνο ασφαλείας του Ηρακλή) ο οποίος είπε τα πράγματα με το όνομα τους.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αποτελούν ένα κοινωνικό πρόβλημα είχε πει κάποιος διοικητής των ΜΑΤ. Ας το βιώσουν λοιπόν. Έφτασε η ώρα η καλή, διότι έπαιξαν και παίζουν με την δικαιοσύνη και την ισονομία της καρδιάς μας. Του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ