ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μήπως θέλετε να το κάνετε στον Πειραιά;

Δίχως καμία αιτιολογία, η διοργάνωση του φάιναλ φορ πόλο των ανδρών όλο και... κατηφορίζει, τη στιγμή που ακόμη δεν έχει γίνει η σύσκεψη, κι ενώ η διοργάνωση γίνεται σε λίγες μέρες (4-5 Μαρτίου).

Μήπως θέλετε να το κάνετε στον Πειραιά;

Αρχικά, η σκέψη ήταν η διοργάνωση να γίνει στην επαρχία. Στη συνέχεια, οι αρμόδιοι στράφηκαν στη λύση της Αθήνας και στράφηκαν προς τη λύση του Χαλανδρίου

AdTech Ad
.

Ως… δια μαγείας και χωρίς καμία εξήγηση από τους υπεύθυνους, το φάιναλ φορ… πήγε προς Νέα Σμύρνη, ενώ τη στιγμή που μιλάμε ακόμη κι αυτό είναι στον “αέρα”, με τη διοργάνωτρια αρχή να σκέφτεται και τη Γλυφάδα!

Κι όλα αυτά, λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή του φάιναλ φορ και χωρίς στον Παναθηναϊκό να έχουν την παραμικρή ενημέρωση, λες και ο σύλλογος είναι ο… φτωχός συγγενής! Που το πάτε κύριοι; Και γιατί δεν ενημερώνεται τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού ΑΟ για τις κινήσεις σας; Εκτός κι αν στο τέλος, επιλέξετε τον Πειραιά. Τουλάχιστον, πείτε το εξ’ αρχής, να μη χρειάζονται κι όλα αυτά τα… δρομολόγια.

Οργισμένη ανακοίνωση Παναθηναϊκού για την προκλητική διαφήμιση – Εξώδικο στην εταιρεία για προσβολή εμβλήματος και υποκίνηση βίας!
Οργισμένη ανακοίνωση Παναθηναϊκού για την προκλητική διαφήμιση – Εξώδικο στην εταιρεία για προσβολή εμβλήματος και υποκίνηση βίας! 2.525 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.