ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Διαβασμένος» ήρθε ο Χάντερ

Ο νεαρός έρχεται για ρολίστας κάτι που μπορεί να βοηθήσει στην ομαλότερη και ταχύτερη προσαρμογή του.

«Διαβασμένος» ήρθε ο Χάντερ

Το θετικό με τον Βινς Χάντερ είναι ότι έρχεται στον Παναθηναϊκό ως ρολίστας που θα κληθεί να προσφέρει κάμποσα λεπτά, δίνοντας  άμυνα, ριμπάουντ, κάτι που σημαίνει ότι η προσαρμογή του μπορεί να γίνει ομαλότερα. Ουδείς θα τον φορτώσει με ευθύνες που δεν του αναλογούν, κάτι σημαντικό για ένα 21χρονο παιδί που βγαίνει πρώτη φορά έξω από τα σύνορα της χώρας του.

Ο νεαρός έρχεται για να προσθέσει αθλητικό πακέτο σε μια γραμμή ψηλών που -πλην Γκιστ- πάσχει στη σβελτάδα. Το πρώτο στοίχημα για το προπονητικό τιμ είναι να τον διδάξει καλά ώστε να μην χάνεται στις αμυντικές περιστροφές και ν’ ακολουθεί τον παίκτη του στο πικ-εν-ρολ, μέχρι πρότινος οι αντίπαλοι δεν συναντούσαν μεγάλα προβλήματα να χωθούν στη ρακέτα και να ματώσουν το καλάθι του τριφυλλιού.

Θετικό πως ο «νέος» ήρθε απολύτως διαβασμένος για το τι θέλει από αυτόν το κλαμπ. Είδατε τι είπε με το που προσγειώθηκε σε ελληνικό έδαφος: «Αυτά που θέλω να δώσω στον Παναθηναϊκός είναι ενέργεια, ριμπάουντ, πάθος, άμυνα, πικ εν ρολ και τάπες. Είμαι γρήγορος, έχω γρήγορα πόδια και είμαι καλός ριμπάουντερ. Μπορώ να μαρκάρω παίκτες από το 1 ως το 5». Μακάρι…

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.082 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.