ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η επανεμφάνιση του Λέτο (pics)

Ο Σεμπάστιαν Λέτο, φόρεσε και πάλι τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος και πέρασε ως αλλαγή στο ματς με τον Ατρόμητο, γνωρίζοντας παράλληλα και την αποθέωση από τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Η επανεμφάνιση του Λέτο (pics)

Ο Αργεντινός, πέρασε ως αλλαγή στο 67ο λεπτό του αγώνα στη θέση του Εβαντζελίστα και αμέσως βοήθησε την ομάδα, καθώς από το δικό του σουτ, ήρθε το γκολ του Λούκας Βιγιαφάνιες για το 2-0.

ËÅÔÏ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ PANATHINAIKOS - ATROMITOS (SUPERLEAGUE 2015-2016)

Ο Λέτο είχε και δεύτερη ευκαιρία για να πετύχει ένα γκολ, αλλά ο Μπάρκας στον σταμάτησε σε τετ α τετ. Όπως φαίνεται όμως, είναι θέμα χρόνου να έρθει το πρώτο του τέρμα μετά την επανεμφάνιση του.

ÂÉÃÉÁÖÁÍÅÓ ËÅÔÏ ÌÁÑÉÍÁÊÇÓ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ PANATHINAIKOS - ATROMITOS (SUPERLEAGUE 2015-2016)
1424002
ËÅÔÏ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ PANATHINAIKOS - ATROMITOS (SUPERLEAGUE 2015-2016)
1424039

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.