ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΑ ΔΕΙ ΣΕ ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ

Να μετρήσει τις δυνάμεις του!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας σήμερα (20:30, Novasports3, LIVE Panathinaiko24.gr) τον Ολυμπιακό και στόχο έχει να...μετρήσει τις δυνάμεις τους!

Να μετρήσει τις δυνάμεις του!

Οι  “πράσινοι” αντιμετωπίζουν σήμερα τον Ολυμπιακό σε εκτός έδρας αναμέτρηση και στόχο έχουν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, ώστε να δουν σε τι επίπεδο βρίσκονται. Μετά από δύο εβδομάδες το “τριφύλλι” επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Την προηγούμενη αγωνιστική (15η), ο Παναθηναϊκός είχε φτάσει σε μία εύκολη επικράτηση επί του Γ.Σ Ηλιούπολης με 11-6. Με το πέρας 15 αγωνιστικών οι “πράσινοι” βρίσκονται στην 3η θέση με 31 βαθμούς ενώ ο Ολυμπιακός στην πρώτη με 45!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.