ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Καλέντζου: «Πανέτοιμοι για αύριο»

Η Τούλα Καλέντζου, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του Φάιναλ-φορ του κυπέλλου στο μπάσκετ γυναικών, αναφέρθηκε στους παράγοντες που θα κρίνουν ποιος θα κατακτήσει το τρόπαιο.

Καλέντζου: «Πανέτοιμοι για αύριο»

Αναλυτικά όσα δήλωσε η αρχηγός της ομάδας του «τριφυλλιού:

«Αρχικά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Λευκάδας για την ωραία υποδοχή. Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι ένα Final four Κυπέλλου διεξάγεται εκτός Αθήνας διότι σίγουρα το βιώνουμε καλύτερα. Ως Παναθηναϊκός, είναι υποχρέωσή μας να δίνουμε το «παρών» σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Αθηναϊκό. Θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι και ανταγωνιστικοί, ώστε να ικανοποιήσουμε και τον κόσμο της ομάδας που πιστεύει σε μας και πάντα μας ακολουθεί».

Για τις λεπτομέρειες εκείνες που θεωρεί ότι κρίνουν τα παιχνίδια ενός Final four: «Σε αυτά τα παιχνίδια δεν υπάρχουν ποσοστά υπέρ κάποιας ομάδας. Ουσιαστικά πρόκειται για μεμονωμένους αγώνες. Θεωρώ ότι ακόμα και ο ημιτελικός, αποτελεί τον πρώτο τελικό. Οι πιθανότητες είναι ίδιες και για τις τέσσερις ομάδες. Σε αυτούς τους αγώνες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο κάποιοι μπασκετικοί παράγοντες. Είναι θέμα ετοιμότητας, τύχης, να βρεθεί η ομάδα σε καλή ημέρα αγωνιστικά, να έχεις διαβάσει πολύ καλά τον αντίπαλο και να είσαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι».

Για την τοπική ομάδα Νίκη Λευκάδας: «Η Νίκη έχει μια επιτυχημένη πορεία φέτος και θεωρώ ότι είναι πολύ καλό για το χώρο του γυναικείου μπάσκετ να υπάρχουν ομάδες από την περιφέρεια. Αν και ξεκίνησαν με στόχο την παραμονή στην κατηγορία, στη Νίκη πήγαν πολύ καλύτερα από ό,τι και οι ίδιοι περίμεναν. Προφανώς είχαν τη στήριξη όλου του κόσμου στη Λευκάδα, όπως της τοπικής Αρχής, χορηγών κλπ.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το γεγονός ότι κάθε δεύτερο σαββατοκύριακο η ομάδα έπρεπε να ταξιδεύει για τα εκτός έδρας παιχνίδια αλλά και να αποκτήσει ξένες, δημιουργεί αρχικά πολλά λειτουργικά θέματα και μετά μπασκετικά, ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο για όλους. Ωστόσο, έγινε καλή διαχείριση και οι στόχοι επιτεύχθηκαν για τη Νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.