ΚΛΕΙΣΙΜΟ
NΕ Πατρών-Παναθηναϊκός (3-13)

Εύκολο απόγευμα στην Πάτρα

Ο Παναθηναϊκός πήρε μία άνετη εκτός έδρας νίκη επί της ΝΕ Πατρών, σε αναμέτρηση για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος, παραμένοντας στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Εύκολο απόγευμα στην Πάτρα

H ομάδα της Πάτρας, έμεινε κοντά στο σκορ μέχρι και το 5-3, αλλά από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός ξέφυγε και πήρε την άνετη νίκη, με σκορ 13-3.

Η σημερινή νίκη, σε συνδυασμό με την ήττα του Εθνικού στη Χίο, δίνει τη δυνατότητα στο «τριφύλλι» να παραμείνει στην 3η θέση της βαθμολογίας.

ÍÅ ÐÁÔÑÙÍ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ

Ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος και στα τέσσερα οκτάλεπτα του αγώνα, κάτι που έδωσε στον Τέο Λοράντο την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε νεαρούς παίκτες.

Τοράκης, Δερμιτζάκης και Γιώργος Αφρουδάκης πέτυχαν από τρία γκολ και ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της νίκης για το «τριφύλλλι».

ÍÅ ÐÁÔÑÙÍ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ

Από δύο τέρματα, σημείωσαν οι Κονγουέι και Καρούντζος.

Οκτάλεπτα: 1-4, 2-1, 0-3, 0-5
ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ: Λιβαθηνός, Γκίρης 1, Βέρρας, Τουλγαρίδης, Καλιοράκης, Καλούδης Απ. 1, Σπανογιάννης, Καλούδης Σπ., Παπάκος, Καρράς, Αντίοχος 1, Ιωαννίδης
Παναθηναϊκός: Καραμπέτσος, Καπετανάκης, Πανταζόπουλος, Καλογεράκος, Βιτέλας, Πρίμορατς, Κονγουέι 2, Καρούντζος 2, Αφρουδάκης Γ. 3, Δερμιτζάκης 3, Τοράκης 3, Γαβαλάς, Ι.Καλομενίδης

Διαιτητές: Μοίραλης, Κουρέτας

Αλυτάρχης: Χρήστος Σαλογιάννης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ