ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Απέναντί του (και) η ίωση

Τέταρτο σερί παιχνίδι που ο Βλάντο Γιάνκοβιτς δεν θα μπορέσει να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια στον Παναθηναϊκό.

Απέναντί του (και) η ίωση

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος πήρε τη θέση του Βλάντο Γιάνκοβιτς στην 12άδα του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τη Ντραρουσάφακα, με τον δεύτερο να ταλαιπωρείται από ίωση και να μην ακολουθεί την πράσινη αποστολή.

Ο Βλαδίμηρος μετά τον ερχομό του Έλιοτ Ουίλιαμς διακρίνεται μονάχα στην Α1 αφού ο προπονητής  του δείχνει σε κάθε ευκαιρία πως στην Ευρωλίγκα αν δεν παίξεις άμυνα είναι αδύνατον να μείνεις πολύ ώρα στο παρκέ.

Δεν θυμάστε τι συνέβη στον αγώνα με την Φενέρμπαχτσέ; Ο Βλάντο ξεκίνησε πενταδάτος αλλά όταν είδε ο προπονητής τον Ντατόμε να σκοράρει ανενόχλητος απέσυρε τον παίκτη του μετά από τέσσερα λεπτά συμμετοχής κι έκτοτε δεν τον ξαναέβαλε με τον Ουίλιαμς να εκμεταλλεύεται την κατάσταση και να κάνει όργια στο ντεμπούτο του στην Ευρωλίγκα. Ο Γιάνκοβιτς για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του, άλλωστε κόντρα σε Φενέρ, Μάλαγα, Αστέρα έπαιξε 4, 8, 4 λεπτά, δίχως να σκοράρει.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.499 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.