ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟ

Τον φέρνει ο Στραματσόνι…

Ο Ιταλός προπονητής του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε επαφή με τον Ροντρίγκο Παλάσιο, προκειμένου να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα.

Τελικά μόνο φήμη δεν ήταν το σενάριο περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού, για τον Ροντρίγκο Παλάσιο, από τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, προ ημερών, καθώς όπως φαίνεται, η ιστορία έχει… συνέχεια.

Σύμφωνα με τη σημερινή «Live Sport», ο Αντρέα Στραματσόνι, έχει έρθει σε επαφή με τον επιθετικό της Ίντερ, έχοντας πάρει μάλιστα το «πράσινο φως» από τον Γιάννη Αλαφούζο, όσον αφορά το κόστος, που μπορεί να έχει μια τέτοια κίνηση.

Η υπόθεση-όπως ενημερωθήκατε χθες-δεν είναι εύκολη, καθώς πηγές από την Ιταλία, κάνουν λόγο για άρνηση των «νερατζούρι», στην παραχώρηση του Αργεντινού, ωστόσο αυτό εξαρτάται και από τον προπονητή της Ίντερ, Ρομπέρτο Μαντσίνι, καθώς αν ο Ιταλός δε συνεχίσει στο «Σαν Σίρο», τότε και ο Παλάσιο, δύσκολα θα παραμείνει κάτοικος Μιλάνου.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η υπόθεση είναι στη φάση της διερευνητικής συζήτησης, με τον «Στράμα» να προσπαθεί, κυρίως να βολιδοσκοπήσει την κατάσταση, με το ενδιαφέρον για τον Παλάσιο, από πλευράς Παναθηναϊκού, να μοιάζει δεδομένο.

Exit mobile version