ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες για τη συνέχεια»

Αρκετά φιλόδοξος σχετικά με την πορεία της ομάδας στα πλέι οφ, εμφανίστηκε ο Λούκας Βιγιαφάνιες μιλώντας στη «Nova». Ενώ αναφέρθηκε και στο ρόλο του σαν «δεκάρι» στην ομάδα του Παναθηναϊκού.

«Έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες για τη συνέχεια»

Ο Αργεντινός άσος των «πρασίνων», μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, επισημαίνοντας τα σημεία εκείνα που θα κρίνουν τον νικητή του αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

Για τον Αστέρα Τρίπολης: «Προσωπικά γνωρίζω τη συγκεκριμένη ομάδα. Είναι μεγάλη ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και αυτό θα μας επιτρέψει, δεδομένου ότι είναι ένα ματς πριν από τα play-off να προετοιμαστούμε και να δούμε στη συνέχεια τη διαδικασία». 

Για την ποιότητα του Αστέρα: «Όπως είπα και πριν είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και ειδικά στη μεσαία γραμμή, στην επίθεση, αλλά και στα εξτρέμ. Εμείς το γνωρίζουμε αυτό και θα κάνουμε από την πλευρά μας το παιχνίδι μας ώστε να δημιουργήσουμε κινδύνους στον αντίπαλο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς». 

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.356 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τους πολλούς συμπατριώτες του που θα συναντήσει στο συγκεκριμένο ματς: «Πράγματι, όπως είπατε κι εσείς, ο Αστέρας τα τελευταία χρόνια έχει πολλούς Αργεντινούς παίκτες, εμείς στον Παναθηναϊκό είμαστε δύο, αλλά έχουμε και τους Ισπανούς. Αυτό είναι κάτι ευχάριστο και μας δίνει τη δυνατότητα να τα πούμε πριν από τον αγώνα». 

Για τα play-off: «Οι φιλοδοξίες είναι μεγάλες και ελπίζω να σταθούμε στο ύψος μας και να πάρουμε τα αποτελέσματα και προσωπικά ελπίζω να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο την ομάδα». 

Για τη θέση που αγωνίζεται ως «δεκάρι»: «Αισθάνομαι πιο άνετα γιατί κινούμαι πιο ελεύθερα. Μπορώ να παίξω και ως εξτρέμ, αλλά παίζοντας πίσω από τον επιθετικό είμαι πολύ πιο άνετα και αισθάνομαι καλύτερα ως προς τις κινήσεις μου στον αγωνιστικό χώρο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.