ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ

Απόρριψη καταγγελίας με αιχμές σε βάρος Αγγελόπουλων

Ως καταχρηστική χαρακτήρισε την καταγγελία των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού προς τον Δημήτρη Γιαννακκόπουλο και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ.

Απόρριψη καταγγελίας με αιχμές σε βάρος Αγγελόπουλων

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κατήγγειλαν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για δήλωσή του, μέσω της εφημερίδας που κατέχει, μετά το τέλος των περσινών τελικών της Α1, με τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, να τους βάζει στη θέση τους, θεωρώντας πως μια τέτοιου είδους καταγγελία, θα είχε αποτέλεσμα την όξυνση των πνευμάτων και κατ’ επέκταση των οπαδών!

Συγκεκριμένα, ο αθλητικός δικαστής έκρινε ότι«η υποβολή της ένδικης καταγγελίας, ενόψει όσων συμφωνήθηκαν από τους εκπροσώπους των ΚΑΕ, για δυσφημιστική συμπεριφορά αφορώσα σε ήδη λήξασα αγωνιστική περίοδο, όχι μόνο δεν συντελεί στην ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθόσφαιρας, αλλά δύναται να έχει ως αποτέλεσμα την όξυνση των πνευμάτων μεταξύ των οπαδών αντιπάλων ομάδων και τελικά την πρόκληση εντάσεων, κατάσταση οπωσδήποτε ανεπιθύμητη για τον χώρο του αθλητισμού εν γένει, που οφείλει να προάγει τα ευγενή συναισθήματα».

prasini_2

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.